Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 10. 2013,
14.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 24. 10. 2013, 14.41

8 let

Z lakom za lase si lahko uredite tudi obrvi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Lak za lase je čudežno sredstvo za oblikovanje pričeske, je pa tudi pripomoček za številne brezizhodne situacije.

Raztrgane nogavice Če so se vam med službo ali sprehodom po mestu raztrgale nogavice, pa nimate časa za nakup novih, vam bo na pomoč priskočil lak za lase. Nogavice vam bodo zagotovo zdržale do konca dneva, še bolje pa je, da namesto laka za lase uporabite lak za nohte. Zato je fino, če manjšo embalažo laka vedno nosite s sabo, da sproti rešujete težave.

Nadležni mrčes Če imate v stanovanju neprijetne insekte, lahko v boju proti njim uporabite lak za lase. Nič več strahu pred ščurki!

Proti nevarnim psom in neprijaznim zalezovalcem Lak za lase vas bo varoval pred nevarnimi psi. Samo en pritisk na razpršilo in pes bo pobegnil – lak za lase lahko namreč uporabite namesto solzivca. Veliko žensk ga nosi v torbici tudi zaradi neprijetnih srečanj z nasilnimi moškimi. Zagotovo bo moškega umiril vsaj za nekaj časa.

Reševanje manikire Če si svojo novo manikiro ponavadi hitro pokvarite s flomastrom ali kemičnim svinčnikom, bo dovolj, da po nohtih najprej razpršite lak za lase in ga nato z njih obrišete. Tako bodo vaši nohti varni pred nadaljnjimi poškodbami in vaša manikira bo še vedno takšna, kot je bila, ko ste zapustili lepotni salon.

Suh šampon Verjetno je lak za lase proti mastnim lasem eden izmed najstarejših načinov njegove uporabe. Če opazite, da so vaši lasje pri lasišču malce mastni, jih hitro popršite z lakom za lase. Alkohol v laku bo posrkal odvečno maščobo in lasem dodal še nekaj volumna. Pripravljeni ste za zabavo!

Obrvi Dekleta, ki imajo rada goste obrvi, imajo pogosto težave z njihovim urejanjem. Če hoče vsaka dlaka po svoje, je najbolje, da na staro krtačko za zobe razpršite malce laka in nato z njo potegnete prek obrvi. Tako bodo vsaj nekaj časa na pravem mestu.

Ne spreglejte