Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 2. 2012,
9.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 1. 2. 2012, 9.31

8 let

Videz z rdeče preproge za šest milijon evrov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Razkrita je skrivnost dih jemajočega videza Charlize Theron. Skriva se v milijonih.

Britanski Daily Mail je skrbno preučil opravo Charlize Theron, v kateri je paradirala na rdeči preprogi Zlatih globusov, in prišel do sklepa, da je bil celoten videz vreden dobrih 6 milijonov evrov. Igralka je bila oblečena v večerno obleko marelične barve znamke Christian Dior, ki je vredna 23.000 evrov, a lepotica zanjo ni odštela niti centa, saj so ji obleko posodili. Prav tako je bila izposojena torbica iste znamke v vrednosti 15.000 evrov. Svoj videz je dopolnila s čevlji Givenchy iz letošnje pomladne kolekcije, ki stanejo 870 evrov, a najbrž jih je igralka dobila v dar.

Theronova je nosila več milijonov vreden nakit, ki si ga je izposodila pri priznanem draguljarju Cartierju. Broška, ki jo je nosila na pasu obleke, je bila vredna 1,2 milijona evrov. Trak, ki ga je imela v laseh, je bil posut z dragocenimi kamni, zato je njegova vrednost 1,9 milijona evrov, medtem ko je bil najbolj dragocen prstan v vrednosti treh milijonov evrov. V primerjavi z naštetim nakitom pa so bili uhani prav zanemarljive vrednosti, saj bi v trgovini stali "le" 58.000 evrov.

K obleki se je podal tudi mejkap, ki ji ga je naredila ekipa Christiana Diorja pod taktirko vodje umetnikov ličenja Shana Paisha, njihova storitev pa bi stala 1100 evrov in porabili bi ličila v vrednosti 190 evrov. Še najcenejše je bilo urejanje pričeske, ki bi stalo 300 evrov, in še 60 evrov za najboljše lasne preparate.

V članku še opozarjajo, da ni omenjeno plačilo stilista, ki bi za en dan dela lahko dobil od 1000 do 9000 evrov plačila. Pri vseh teh milijonih pa igralka ni plačala niti evra, saj ponavadi stroške krijejo produkcijske hiše. Tako je bilo tudi pri nizkoproračunskem filmu Fur, v katerem je igrala Nicole Kidman. Strošek njenega videza na rimski premieri je bil 90.000 evrov, a ker si podjetje ni moglo večkrat privoščiti takšnih stroškov, so se odločili, da je ceneje, če se Nicole ne pojavi na newyorški premieri.

Ne spreglejte