Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Četrtek,
1. 12. 2016,
9.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15

Natisni članek

Victoria's Secret šov modna revija

Četrtek, 1. 12. 2016, 9.30

6 let, 7 mesecev

Victoria's Secret 2016

Ves blišč in obline Victorijinih angelčkov #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,15
Victoria's Secret | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Sinoči so se angelčki znamke Victoria's Secret sprehodili po pariški modni brvi. Kot smo že vajeni, je bila to modna revija brez primere.

Vsako leto konec leta Victoria's Secret pripravi spektakel, za katerega angelčki pridno garajo, številni pa ga čakajo zaradi osupljivih kostumov. Čeprav gre za znamko spodnjega perila, je to drugotnega pomena, saj ga zasenčijo krila, perje, vrtoglavo visoke pete, bleščice in okraski, s katerimi manekenke jemljejo dih.

Letošnjo revijo, ki se je prvič odvijala v Parizu, so popestrili Lady Gaga, Bruno Mars in The Weeknd, ki so se skupaj z manekenkami sprehajali po brvi in jim prepevali.

Fotogalerija
1 / 37

Med angelčki je pričakovano najbolj izstopala Adriana Lima, ki je že prava veteranka. Sinočnja revija je bila zanjo že 16. po vrsti - prvič se je po brvi Victoria's Secret sprehodila leta 2001.

Adriana Lima je hodila že na 16 modnih revijah Victoria's Secret. | Foto: Getty Images Adriana Lima je hodila že na 16 modnih revijah Victoria's Secret. Foto: Getty Images

Izabel Goulart | Foto: Reuters Izabel Goulart Foto: Reuters

Poleg Adriane na najbolj zaželeni brvi na svetu že vrsto let videvamo še Lily Aldridge, Alessandro Ambrosio, Martho Hunt in Izabel Goulart. Resničnostna zvezdnica Kendall Jenner, članica klana Kardashian, je bila del revije že drugič, enako velja za njeno najboljšo prijateljico Gigi Hadid. Gigi se je letos pridružila še sestra Bella Hadid.

Kendall Jenner | Foto: Reuters Kendall Jenner Foto: Reuters

Za Bello Hadid je bila to prva revija. | Foto: Getty Images Za Bello Hadid je bila to prva revija. Foto: Getty Images

Alessandra Ambrosio, zadaj levo pa noseča Irina Shayk | Foto: Getty Images Alessandra Ambrosio, zadaj levo pa noseča Irina Shayk Foto: Getty Images

Jasmine Tookes je nosila najdražji modrček večera. | Foto: Getty Images Jasmine Tookes je nosila najdražji modrček večera. Foto: Getty Images

Najdražji modrček večera, vreden kar 2,7 milijona evrov, je nosila Jasmine Tookes, največ pozornosti pa je požela Irina Shayk, ki je razkrila nosečniški trebušček. Prvega otroka pričakuje skupaj z igralcem Bradleyjem Cooperjem.

Save

Save

Save

Ne spreglejte