Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 7. 2015,
13.29

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Deichmann čevlji obutev sandali japonke nagradna igra advertorial

Sreda, 15. 7. 2015, 13.29

2 meseca, 3 tedne

Večerna potepinka: v črnem in zlatem na tri načine

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Črna barva je sinonim za eleganco, tudi poleti, v kombinaciji z zlatimi dodatki pa je to popoln poletni slog. Predstavljamo vam tri različne ideje za večerni potep po mestu.

Poletje je odlična priložnost za modno ustvarjanje. Tokrat smo se osredotočili na poletne večere in poiskali tri različne večerne sloge v črnem. Vsakemu smo dodali nekaj zlatega blišča.

Dolga obleka za dolge sprehode

Klasično črno dolgo poletno obleko obvezno dopolnite z različnimi modnimi dodatki, ki morajo vedno izražati vašo osebnost.

Mi smo obleko poživili z manjšo torbico, modnimi rjavimi natikači, ki jih krasijo zlati biseri, in zelo modno zapestnico v zlati barvi, ki bo vašemu celotnemu stajlingu dodala nekaj orientalskega pridiha.

V elegantnem pajacu kot Jennifer Lopez

To je slog, ki bi ga gotovo priporočala tudi ženstvena Jennifer Lopez. Črni pajac bo poudaril vaše obline, elegantni čevlji s peto pa podaljšali noge. Dodali smo elegantno majhno torbico, ki je nasploh najboljša prijateljica vseh poletnih večerov, in ogrlico v zlati barvi, ki je ravno dovolj opazna, da bo poživila dolgo črnino oblačila.

Majhna črna oblekica za vse priložnosti

Legendarno-elegantna Coco Chanel je vsem ženskam zapovedala nošenje večno elegantne črne oblekice, ki jo stilsko lahko enostavno dopolnite po svoje. Če smo jo lani nosili v družbi neonskih barv, ji letos privoščite malce več umirjenosti – z naravnimi in zlatimi toni bo videti še bolj prefinjena in svetovljanska.

Mi smo ji dodali udobne japonke z elegantno okroglo zaponko v zlati barvi, nežne uhane in malo večjo torbico, ki jo lahko čez dan nosite z belo oblekico ali udobnejšimi hlačami iz džinsa, zvečer pa s črno oblekico postane pika na i stajlinga umirjene dame.

Pomembna zapoved letošnjega poletja: nakit, veliko nakita!

Nagradna igra: Podarjamo vam poletno stilsko preobrazbo

Se sprašujete, kako dopolniti, spremeniti in poživiti svoj stajling? Imate doma cel kup oblačil, pa se vam vseeno zdi, da se ne ujemajo s čevlji ali torbico? Potem ste pravi za našo poletno preobrazbo!

Vsak mesec bomo med prijavljenimi namreč izžrebali nekoga, ki bo doživel malo šolo modnega svetovanja. V trgovini Deichmann boste v spremstvu stilistke poiskali popolne čevlje in najbolj modno torbico za svoj najljubši kos garderobe in, kar je še najboljše, izbrane modne kose iz trgovine Deichmann v vrednosti 160 evrov vam bomo podarili!

To pa še ni vse. To poletje so čudovito udobni in modni čevlji ter modni dodatki znamke Deichmann še posebej blizu: vsak teden bomo namreč v posebnem dodatnem žrebanju nekoga izmed vas razveselili z bonom za trgovino Deichmann v vrednosti 20 evrov.

Ne spreglejte