Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 12. 2016,
15.20

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča De Le Roi

Natisni članek

advertorial kozmetika nega kože lepota

Petek, 23. 12. 2016, 15.20

2 meseca

V lončku skrita energija vesolja

Vsebino omogoča De Le Roi

V iskanju idealne kozmetične linije za svojo kožo smo ženske pripravljene zamenjati številne proizvode in tako kožo izpostavljati številnim, tudi neugodnim sestavinam.

vesolje energija narava joga človek | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Stres, prehrana in premalo gibanja povzročajo tudi hitrejše staranje kože, gube, celulit in še marsikatero nevšečnost, ki jo ob tem doživljamo vsi. Ko je koža izpostavljena stresu in onesnaženosti, se zmanjšuje tudi njena energetska pretočnost in tako na posameznih mestih zastaja energija.

Naravne energije vesolja nam lahko pomagajo k boljšemu telesnemu in duševnemu ravnovesju, če jih znamo začutiti. Že dolgo je znano, da je mogoče energetsko programirati vodo, kar s pridom izkoriščajo tudi za energetsko programiranje kozmetičnih izdelkov. Gre za inovativen pristop, ki uporabnikom ponuja povsem novo izkušnjo skrbi za svojo kožo in celotno telo.

Energija, s katero strokovnjak obogati kremo, deluje na naše splošno počutje. Ta način izdelovanja kozmetike je novost, ki je na voljo tudi v Sloveniji in jo uporabnice že nekaj časa navdušeno uporabljajo.

Obogateno z blagodejno kozmično energijo

de le roi | Foto: De Le Roi Foto: De Le Roi

Podarite si izdelke, ki se lahko pohvalijo s tem, da so obogateni z blagodejno kozmično energijo. Ta se pretaka okrog nas in tisti, ki jo znajo kanalizirati in izkoriščati njeno moč, se že dolgo zavedajo njene neusahljive podpore človeku in naravi.

Kozmetična linija De Le Roi, ki vsebuje izdelke za obraz in telo, poskrbi za vrhunski videz kože ter za energetsko pretočnost uporabnika.

Izdelki tako obnavljajo energijo kože in odpravljajo energetske blokade ter zastarano energijo. Osnova delovanja je prenos visoke energije in energetskih informacij iz kreme na našo kožo. Te energetske informacije v kremo vstavlja Dolinar Sandi, ki se z energetskim delovanjem ukvarja že 14 let. Del svojih duhovnih darov prenaša na ljudi tudi z meditacijami. Njegove duhovne sposobnosti potrjujejo tudi znanstveni dokazi, ki potrjujejo neverjeten vpliv njegove energije na materijo.

Samozavest izhaja tudi iz videza

de le roi | Foto: De Le Roi Foto: De Le Roi Krema De Le Roi proti staranju kože in gubam na obrazu je namenjena tako ženskam kot moškim. Visoka energija in energetske informacije poleg hitrejše revitalizacije in boljšega tonusa kože omogočajo tudi pomlajen videz kože na obrazu in zmanjšanje gub. Tako se bomo počutili lepši in mlajši, kar pripomore tudi k večji samozavesti.

Krema De Le Roi proti celulitu pripomore k boljšemu videz kože na stegnih in zadnjici, kjer je celulit. V prvem delu procesa krema izboljšuje pretok in čistost energije ter odstrani zastarano energijo. V drugem delu procesa zmanjšuje stopnjo celulita, izboljšajo se mikrocirkulacija, gladkost in videz kože.

de le roi | Foto: De Le Roi Foto: De Le Roi Z ljubeznijo do sebe in drugih v leto 2017

O neverjetni moči kozmetike De La Roi se je prepričala tudi pevka Daša Gradišek: "Moje delo zahteva, da sem vedno urejena, naličena in mladostna, kar pa glede na količino stresa in hiter tempo življenja niti ni tako lahka naloga. Veliko prevoženih kilometrov, popotovanja med Švico in Slovenijo pustijo sledi utrujenosti. A poleg žara, ki ga čutim ob svojih bližnjih, mi svež videz zagotavlja tudi domača vrhunska kozmetika De Le Roi. Moj obraz in telo potrebujeta res vrhunsko nego in vse to sem našla v kozmetiki De Le Roi. Tudi moj mož, ki je plastični kirurg, je nad učinki celotne linije navdušen. S svojo res lepo kožo z bistveno manj gubicami sem navdušila in 'okužila' že mnogo svojih prijateljic. Ob uporabi celotne kozmetične linije De Le Roi sem zadovoljna in srečna. Z veseljem bom letos svojim dragim podarila rokovnik De Le Roi, ki vsebuje astrološko in energetsko napoved za leto 2017 ter je odličen spremljevalec za zapise posebnih spominov. Naj se vam v letu 2017 izpisujejo nepozabno lepi."

de le roi | Foto: De Le Roi Foto: De Le Roi

 Kozmetika prihodnosti:

 

Ne spreglejte