Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 5. 2015,
8.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

advertorial Novak Đoković

Četrtek, 7. 5. 2015, 8.15

2 meseca, 1 teden

Ura, ki v sto tisoč letih zamuja samo eno sekundo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Seiko je blagovna znamka, ki je navdušila na tisoče generacij po vsem svetu, eden njenih največjih oboževalcev je tudi teniški as Novak Đoković.

Blagovna znamka Seiko že od nekdaj predstavlja zaupanje, njihove ure so priljubljene tako pri mlajših kot pri tistih malo starejših, ki že od nekdaj stavijo na tradicionalno kakovost, predvsem pa na točnost.

Prav s točnostjo so presegli vse norme pri merjenju časa, novi model Seiko Astron, ki so ga na trg izstrelili leta 2012, je postavil nove standarde v merjenju časa.

Z GPS-signalom ne bosti nikoli pozabili na čas Nikoli vas ne bo pustila na cedilu ne glede na to, kje boste iskali svojo pustolovščino. Ura Seiko Astron zagotavlja točen čas v vsakem trenutku s pomočjo povezave z GPS signalom, pa naj bo to sredi oceana ali vroče puščave, na Antarktiki ali pa v Tibetanskem gorovju.

Brezhibna tehnologija Seiko Astron vam zagotavlja, da ne boste zamujali dogajanja okoli vas. Vsi vaši življenjski dogodki se bodo odvijali točno po vašem urniku. Da lahko zagotovi neverjetno natančnost pri merjenju časa – odstopanja točnosti so do ene sekunde na sto tisoč let –, novi Astron prek signala GPS sprejema tudi podatke prestopnih sekund, ki se jih dodaja vsakih 18 mesecev za kompenziranje upočasnitve vrtenja Zemlje.

Seiko potrebuje samo svetlobo Seiko Astron je napredna še v eni zelo pomembni funkcionalnosti: pozabite na baterije in napajalnike. Vaša nova, tehnološko inovativna ura potrebuje le moč svetlobne energije. Za polnjenje akumulatorja zadošča že svetloba neonske svetilke. Polno napolnjena ura lahko teče približno šest mesecev.

Novak Đoković ve, koliko je ura Tudi Novaka je prepričala brezhibnost ur Seiko. Tako kot na teniškim igrišču tudi v vsakdanjem življenju išče najboljše rešitve. Z uro Seiko Astron je njegov čas izpopolnjen in, kar je najpomembnejše, nikoli ga ne pusti na cedilu.

Ure Seiko pa so več kot vse to: so odličen modni dodatek za bolj športne duše, kot je Novak, odlično pa se prilegajo tudi bolj elegantni in poslovni opravi.

Po ure Seiko v trgovino STEN TIME Izberite si svojo uro Seiko in ostanite v koraku s časom. V spletni trgovini STEN TIME imajo raznoliko ponudbo ročnih ur blagovne znamke Seiko, tako zanj kot zanjo. Izbirate lahko med bolj klasičnimi modeli, kovinskimi z različnimi modnimi dodatki, nedvomno pa se boste hitro navdušili tudi nad naprednostjo ure Seiko Astron, prav tisto, na katero prisega tudi veliki Novak Đoković.

Ne spreglejte