Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 11. 2017,
14.50

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Vsebino omogoča Alpina

Foto: Alpina

Natisni članek

zima jesen obutev Alpina advertorial zimska rekreacija

Ponedeljek, 6. 11. 2017, 14.50

3 mesece, 1 teden

Udobje in stil se ne izključujeta

Vsebino omogoča Alpina

Foto: Alpina

Alpina je z novo kolekcijo jesen-zima poskrbela, da boste samozavestno zakorakali v mrzle dni. Letošnja kolekcija ponuja tako udobne kot tudi trendovske modele gležnjarjev z grobimi podplati, superge in modne čevlje s konico.

Alpina | Foto:

"Šik" čevlji za jesen in zimo so seveda gležnjarji. V Alpini so narejeni iz dobrega materiala in vzdržljivi. Ravno taki, kot jih boste letošnjo zimo potrebovali tisti, iščete trendovski, urbani videz, a kljub temu cenite udobje in funkcionalnost, ki ju ponuja kakovosten usnjeni čevelj.

Vsaj en par mora biti obvezno v vaši omari, sicer sploh niste pripravljeni na nižje temperature in sneg, zato čim prej poskrbite za to, da boste v jesen ali zimo vstopili s toplo, udobno in modno obutvijo.

Zanjo

Popolni čevlji za jesen in zimo – gležnjarji 

Gležnjarji so gotovo najbolj vroča modna obutev za jesen, ki se poslavlja. Poleg tega so tudi dokaj praktični za mrzle dni. Ravno zaradi svoje vsestranskosti pa so gležnjarji našli svoje mesto tako v elegantnem kot tudi bolj ležernem slogu obutve. V elegantni različici prevladujejo takšni s pridihom nostalgije – morda vas bodo spomnili na čevlje iz 20. in 30. let prejšnjega stoletja. Spodaj prikazani čevlji so videti odlično v rjavem odtenku, vsekakor pa so zanimivi tudi v črni barvi.

Predvsem je pomembno, da so usnjeni, jasno iz pravega usnja, da bo vaša noga lahko "dihala". | Foto: Predvsem je pomembno, da so usnjeni, jasno iz pravega usnja, da bo vaša noga lahko "dihala".

Gležnjarji so vedno "in". Lahko so v črni, temnomodri, rjavi ali katerikoli drugi barvi, vedno jih boste lahko kombinirali z drugimi kosi oblačil. | Foto: Gležnjarji so vedno "in". Lahko so v črni, temnomodri, rjavi ali katerikoli drugi barvi, vedno jih boste lahko kombinirali z drugimi kosi oblačil.

Ker so gležnjarji skorajda univerzalna obutev za vse letne čase, brez njih ne gre. Ravno prav so visoki, ravno prav topli in odlično se prilegajo vsaki nogi. Zaradi pestre izbire različnih modelov med njimi vsakdo najde kaj po svojem okusu, zato boste primerno jesensko, zimsko ali celo spomladansko obutev v spletni trgovini Alpine brez težav našli tudi vi!

Ste že zasledile, da se je letos jeseni vrnil kavbojski stil?

Gležnjarji španske blagovne znamke Carmela footwear so kot nalašč, da boste kavbojsko "šik" med sprehodom po mestnih ulicah. So iz naravnega usnja, neverjetno udobni in mehki. Nekaj za vse generacije. Osvojite ulice z robustnimi podplati in surovim "it" videzom.

Gležnjarji so čudovita alternativa visokim zimskim škornjem. So veliko bolj praktični za obuvanje, poleg tega pa jih lahko kupite tako v bolj športni kot tudi v elegantnejši različici. | Foto: Gležnjarji so čudovita alternativa visokim zimskim škornjem. So veliko bolj praktični za obuvanje, poleg tega pa jih lahko kupite tako v bolj športni kot tudi v elegantnejši različici. Kombinacija trendovskega, urbanega videza z udobjem in funkcionalnostjo, ki ga ponuja kakovosten usnjeni čevelj. | Foto: Kombinacija trendovskega, urbanega videza z udobjem in funkcionalnostjo, ki ga ponuja kakovosten usnjeni čevelj.

Kaj pa superge za tiste suhe in toplejše dni? Vam je pri srcu najbolj prodajan model ta hip? Kot opažajo modni strokovnjaki, je prav vzorec kače mogoče pogosto videti tudi v svetu visoke in ulične mode.

alpina | Foto:

Zanj

Tako kot pri ženski kolekciji se tudi pri kolekciji moške obutve pojavlja robusten podplat, ki je večinoma iz gume. To dodatno poudarja surov videz, ki v kombinaciji z elegantnim stajlingom še nekoliko bolj izstopa in očara.

S čevlji znamke Bugatti, ki so na voljo v trgovinah Alpina, bo moški vedno v koraku z zadnjimi modnimi trendi. Največji hit te jeseni so nedvomno debeli podplati.  | Foto: S čevlji znamke Bugatti, ki so na voljo v trgovinah Alpina, bo moški vedno v koraku z zadnjimi modnimi trendi. Največji hit te jeseni so nedvomno debeli podplati.

V Alpini boste našli udobne, zanesljive in markantne čevlje. | Foto: V Alpini boste našli udobne, zanesljive in markantne čevlje.

Elegantni minimalizem

Čeprav se subtilnemu minimalizmu po robu postavlja nasičen maksimalizem, moški še vedno raje prisegajo na izčiščene linije čevljev. Ti so univerzalni za stiliranje in maksimalno funkcionalni za uporabo. Trend manj je več se ponavlja tudi to sezono.

Klasični, vendar vsekakor zelo uporabni. | Foto: Klasični, vendar vsekakor zelo uporabni.

Nikar se ne bojte uporabiti rjave barve tudi pri elegantnejšem videzu. | Foto: Nikar se ne bojte uporabiti rjave barve tudi pri elegantnejšem videzu.

Moška jesen še nikoli ni bila tako neustavljivo privlačna – prav na vsakem koraku.

Predvsem poskrbite za to, da se boste v svoji obutvi dobro počutili, da vas ne bo zeblo in da vam ne bo vroče. Hkrati boste videti čudovito in za vami se bo obrnil marsikdo.

Kakšne barve izbrati?

Klasično belim, umazano belim, črnim, sivim in temnomodrim tonom se pridružujejo še:

  • močno rumena, ki se nadaljuje v pomlad/poletje 2018,

  • rožnata, ki je že prisotna, in sicer v nežnem, pastelnem odtenku (nadaljuje se v pomlad/poletje 2018 v močnejši različici, barva pa je priljubljena tudi med moškimi),

  • sivomodra, ki je izpostavljena kot idealna dopolnitev rožnate barve (za močnejše rožnate odtenke se uporabljajo nežnejši sivomodri toni in obratno),

  • bordo rdeča, ki se že nekaj let uveljavlja in prehaja v klasično barvo, letos pa jo bomo videvali v temnejših odtenkih.

 

 

Ne spreglejte