Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 8. 2015,
13.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

ličenje mejkap trepalnice

Petek, 14. 8. 2015, 13.57

8 let

Triki za polnejše trepalnice, ki so zelo preprosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Če želite imeti daljše trepalnice in jih ne želite umetno podaljšati, poskrbite za redno nego in upoštevajte manjše lepotne trike.

"Slišala sem, da je treba za gostejše trepalnice te najprej napudrati s pudrom v prahu, potem pa namazati z maskaro. Ali to drži ali bom le uničila maskaro, ker bo vanjo zašel puder? Ali obstaja kakšen drug trik za gostejše trepalnice (brez uporabe umetnih)?" nas je vprašala bralka Breda.

"Ne vem, od kod ideja napudranih trepalnic, vendar vam lahko zagotovim, da takšen trik ne bo naredil nič koristnega za vaše trepalnice," meni vizažistka Petra Fröhlich ter za videz polnejših in daljših trepalnic predlaga naslednje trike.

Uporabite dve maskari Uporabite najprej maskaro s tanko krtačko, ki bo poskrbela, da boste obarvali in razčesali vsako najmanjšo trepalnico posebej, tudi tiste, ki jih z večjo krtačko drugače ne zaobjamete. Za tem uporabite še polnejšo, volumensko maskaro, ki bo vašim trepalnicam dodala dramatičen volumen in dolžino.

Sintetična vlakna Najboljše volumenske maskare vsebujejo sintetična vlakna, ki zapolnijo prazna mesta med trepalnicami ter trepalnicam dodajo tudi dolžino in jih ločijo.

Nanos Pomembna je tudi tehnika nanašanja maskare. Da bi dosegli čim večji volumen, je pomembno, da maskaro nanašate s cikcak potegi. Maskaro nato zavrtite nazaj in razčešite trepalnice.

Zapolnite prostor med trepalnicami Eden od trikov, ki sem se ga naučila med študijem, je, da z barvico za oči zapolnite prostor med trepalnicami. S tem trikom boste res preprosto, a učinkovito ustvarili videz polnejših trepalnic, hkrati pa bodo delovale zelo naravno.

Počešite jih Trepalnice se tako kot lasje rade sprimejo in postanejo mastne, tako da jih je priporočljivo z glavničkom za trepalnice (uporabite lahko tudi čisto krtačko maskare) počesati pred nanašanjem maskare, da se lepo ločijo. Prav tako jih je priporočljivo počesati, potem ko smo maskaro že nanesli, saj tako odstranimo vse grudice in razčešemo tiste trepalnice, ki so se sprijele.

Nega Nikar ne pozabite vsak večer temeljito odstraniti ličil z oči, tako da uporabite kakovosten odstranjevalec, takšen, ki z lahkoto odstranjuje ličila. Pred spanjem na trepalnice nanesite olivno ali ricinusovo olje, saj to pospešuje rast trepalnic in jih ob redni uporabi naredi močnejše. Tako boste lahko že v štirih tednih videli lepe rezultate bolj polnih in glamuroznih trepalnic. Ne bo vam žal.

Ne spreglejte