Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 8. 2011,
10.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 8. 2011, 10.31

8 let

Triki, ki bodo pripomogli, da bomo videti višji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Na telesno višino ne moremo vplivati, lahko pa uporabimo nekaj trikov, ki bodo pripomogli, da bomo videti višji.

Pokončna drža: Vzravnan hrbet, iztegnjen vrat in dvignjena brada pripomorejo k lepši drži, hkrati pa vam optično dodajo nekaj centimetrov. Pokončno se morate držati tako v stoječem položaju kot tudi v sedečem. Če je vaša drža bolj sključena, bodo prve dneve hrbtne mišice nekoliko trpele, a se boste kmalu navadili in videti boste veliko bolj graciozni. Visoke pete:Nobena novost, da višje kot bodo pete, višje boste videti. Poskrbite, da boste obule pete, v katerih boste elegantne, in izogibajte se višine, ki bi vas naredila okorne, saj bodo ljudje opazili to in ne vaše višine. Če se v petah ne počutite najbolj domače, si kupite čevlje s polno peto ali s platformo, v katerih je nekoliko lažje hoditi.

Dvignite frizuro: Nekaj optičnih centimetrov boste pridobili tudi z dvigom frizure. Lase na vrhu glave natupirajte ali pa primite sprednje pramene, ki jih zvijte v svitek, nato pa jih pomaknite naprej in pripnite s sponko. Če z višino niste zadovoljni, se izogibajte "polizanim" frizuram.

Enobarvna oblačila: Medtem ko vam vzorci odvzamejo kakšen centimeter pri višini, pa vam jih enobarvna oblačila podarijo. Posezite predvsem po temnejših tonih, vsekakor pa ima svojo magično moč črna, pa tudi temno modra je odlična izbira. Za podaljšanje nog pa posezite po hlačnih nogavicah, ki se bodo ujemale z barvo čevljev.

Navpične črte: Edini dovoljen vzorec pri nižji postavi so navpične črte, ki postavo optično povišajo in ji odvzamejo nekaj kilogramov. Dovoljen je tudi en barvni pas po celotni dolžini, pod nobenim pogojem pa ne oblecite navpičnih črt, pa naj bodo te široke ali ozke. Navpične črte vam bodo dodale le širino.

Dolžina in izrez: Veliko pogosteje se srečujemo z majčkami, ki imajo izrez na okroglo, a če želite pridobiti nekaj centimetrov, si raje začnite kupovati majčke z V-izrezom. Tudi na dolžino kril bodite pozorne, ta naj se končajo nad koleni oziroma kolen nikakor ne smejo prekrivati. Izogibajte se tudi tričetrtinskim hlačam in pajkicam.

Ne spreglejte