Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 9. 2017,
9.42

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Alpina

Natisni članek

čevlji obutev Alpina advertorial

Petek, 15. 9. 2017, 9.42

2 meseca, 1 teden

Trendi letošnje jeseni? Resice!

Vsebino omogoča Alpina

Obutev bo letošnjo jesen dobila čisto novo obliko – vračajo se klasične oblike iz osemdesetih, ki jih zaznamuje prefinjena eleganca, vendar obvezno s kančkom športnega pridiha. Da, tudi s klasičnim dodatkom resic.

Alpina | Foto:

Letošnjo sezono se modni trendi še resneje spogledujejo z vtisi preteklosti – klasične linije, preprosti kroji s prefinjenimi dodatki, ki čevljem dodajajo tisto pravo mero sproščene elegance, da jih lahko zlahka kombiniramo tako k bolj uradni opravi kot bolj športnim stajlingom.

Vreme jeseni zahteva udobne čevlje, ki omogočajo sprošeno gibanje tudi v najbolj mračnih poznojesenskih dneh. Pri Alpini pa so z najnovejšo kolekcijo poskrbeli za idealno kombinacijo – čevlji so udobni in hkrati vsestransko trendovski. Rdeča nit tako zanjo kot zanj je večni eleganten minimalizem.

Zanjo: trije elementi, ki zaznamujejo čevlje letošnje jeseni

Formula za popoln jesenski stajling je nadvse preprosta – izbrati morate čevlje z vsaj enim od treh osnovnih trendovskih elementov: resice, debel podplat in konica, oblikovana v špico. Vse to odlično povzame tudi najnovejša Alpinina kolekcija.

alpina | Foto: #Resice

Resice v vseh oblikah se pojavljajo tako na oblačilih kot tudi na čevljih. Izumili so jih Indijanci, nato pa so doživeli ponovno pojavitev na sceni v osemdesetih, predvsem prek popikon tistega obdobja.

Danes se spet vračajo na modne ulice sveta. Če so nekoč veljale za bolj rockovski in nekoliko hipijevski modni dodatek, so danes v bolj prefinjeni obliki dodale modnim kreacijam prav posebno elegantno noto, ki se z oblačil zelo seli tudi na obutev.

Alpina | Foto: #Špice

Trend se je vrnil že poleti, ko so se na trgovinskih policah pojavili prvih klasični salonarji. Ta večna klasika se nadaljuje tudi pri jesenski kolekciji, kar se kaže v najrazličnejših dizajnih: zelo visoka, nizka ali polna peta, vezalke, gležnjarji ali klasični čevlji. Univerzalnost je sinonim obutve letošnje sezone. S čevlji Alpina bodo vaši stajlingi prava modna osvežitev.

#Robusten podplat

Robusten podplat v kombinaciji z lahkim zgornjim delom je izredno priljubljen, saj tako kot v špico oblikovane konice omogočajo univerzalno kombiniranje dnevnih stajlingov.

Visok podplat ni samo izjemno praktičen in udoben, ampak je nepogrešljiva značilnost sezone, ki mora nujno popestriti vašo garderobo.

Zanj: vrnil se je kavalir

Alpina | Foto:

Trend manj je več se ponavlja tudi to sezono. S subtilnim minimalizmom in čistimi linijami čevljev se moški koraki vračajo v čas starega Hollywooda. Tudi z dodatkom malo višjega podplata je pridih večne elegance še vedno pomirjujoč in nadvse privlačen. To so čevlji, ki jih lahko kombinirate s kavbojkami ali klasično obleko.

Preverite tudi posebno moško kolekcijo Alpina Draž, ki temelji na tradicionalnem pristopu kreiranja obutve. Klasika, združena v sodobnih dizajnih in vrhunski izdelavi.

 

 

Ne spreglejte