Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
8. 6. 2016,
14.05

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

1

Natisni članek

kopalke enodelne kopalke trend moda nakup nasvet modni nasvet Siol z vami na dopustu

Sreda, 8. 6. 2016, 14.05

6 let, 7 mesecev

Trend poletja: enodelne kopalke pod 60 evrov

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

1

Foto: Arhiv proizvajalca

Se še spomnite časov, ko so enodelne kopalke nosile le naše mame in babice, za mlade pa niso bile zanimive? No, časi se spreminjajo.

Enodelne kopalke so še pred nekaj leti imele zelo zanimivo ciljno skupino: majhne deklice in starejše gospe, naše mame in babice. Preostala dekleta in ženske vmes so prisegale na bikini in dvodelne kopalke, enodelnih so se izogibale v širokem loku.

Še dobro, da se moda tudi na tem področju spreminja in da imamo trenutno na razpolago toliko lepih modelov in barv enodelnih kopalk, da jim ne moremo reči ne. Poleg tega so lahko videti hudo seksi, včasih še bolj kot bikini, hkrati pa so tudi bolj uporabne: lahko jih nosite tudi ob večerih, v kombinaciji s kratkimi hlačami iz džinsa, krilom, ob pareu, ...

 | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Enodelne lahko preoblikujejo postavo

Enodelne kopalke pa imajo še eno odlično prednost - tudi na plaži lahko poskrbijo za lepo oblikovano postavo, pravijo pri Lisci. "Ženske poznajo različne skrivnosti, ena izmed teh je tudi, kako poudariti svojo podobo na plaži. Pričarajte veliko samozavesti z vedno bolj priljubljenimi enodelnimi kopalkami. Z njimi lahko poudarite pas, če imate nekoliko bolj ravno, deško postavo, lahko to storite s primerno kombinacijo barv in kroja. Izbirajte modele, pri katerih je izrazito nakazan pas, zgornji in spodnji del kopalk pa se opazno razlikujeta. Najlepši učinek lahko dosežete z enodelnimi kopalkami."

 | Foto:

"Še več, z njimi si lahko postavo tudi podaljšate. Z izbiro kopalk, ki imajo po sredini ali ob straneh vzorce, lahko optično podaljšate in poudarite postavo. Pozornost namenite tudi kroju - želeni učinek boste dosegli z enodelnimi kopalkami monokini, ki so v pasu nekoliko izrezane, s tem pa še bolj poudarijo obliko peščene ure."

Letošnje poletje si lahko torej popestrite tako, da si po dolgih letih ali pa celo prvič omislite lepe enodelne kopalke. Poskrbijo za tisti klasičen, včasih celo prefinjen videz.

V zgornji galeriji smo zbrali modele različnega cenovnega razreda, a za nobene ne boste odšteli več kot 60 evrov.

Ne spreglejte