Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 8. 2015,
10.44

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Deichmann stajling čevlji advertorial

Torek, 4. 8. 2015, 10.44

2 meseca, 3 tedne

"To je pa res lepa kombinacija!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tako je bilo slišati, ko se je v ogledalu pogledala nagrajenka nagradnega natečaja Deichmann Katja Polainer, ki je bila izžrebana za poletno stilsko preobrazbo s stilistko.

Ponedeljkovo dopoldne je prineslo nagrajenki Katji Polainer čisto pravo stilsko preobrazbo s stilistko in modno oblikovalko Jasmino Gregurič. Dobili smo se v trgovini Deichmann v CityParku v BTC-ju. Ženska debata se je hitro razvila in zakadili sta se med založene police čevljev in torbic.

Deichmann je namreč izžrebani podaril darilni kartici v skupni vrednosti 160 evrov in kaj je lahko boljšega, kot da dobiš modni nasvet iz prve roke, ki ga ponudi profesionalka. Najprej malo ličil, nato pregled oblačil in kombiniranje. Ko je bilo to postorjeno, je šlo zares.

Tekanje med policami

Predaja nagrade in – obuvanje in sezuvanje, korakanje do ogledala in nazaj med police, smeh, občudovanje in obilo dobre volje. Katja in Jasmina sta svoji nalogi vzeli povsem resno in ju podkrepili z rafali smeha. Čevlji so se kopičili in na koncu so bile izbrane tri kombinacije, ki ki so jih dopolnile tudi skrbno izbrane torbice.

Katja se je izkazala kot izvrsten model, brez zadrege je stopila pred fotografski objektiv, prešeren nasmeh pa je dokazal, da je povsem sproščena, kot da to počne vsak dan. Jasmina pa je uporabila vse stilske trike in celo uporabila pas kot nakit, ki ga je ovila okoli roke in je postal moderna usnjena zapestnica.

"Moj stil je športen"

Tako nam je zaupala nagrajenka Katja in res je bilo opaziti, da se tako najbolje počuti. Stilistka pa jo je opremila tudi za bolj elegantno priložnost in izkazalo se je, da ji tudi tak stil odlično pristoji. Katja je priznala, da se v petkah pravzaprav odlično počuti!

Nagradna igra: Podarjamo vam poletno stilsko preobrazbo

Se sprašujete, kako dopolniti, spremeniti in poživiti svoj stajling? Imate doma cel kup oblačil, pa se vam vseeno zdi, da se ne ujemajo s čevlji ali torbico? Potem ste pravi za našo poletno preobrazbo!

Vsak mesec bomo med prijavljenimi namreč izžrebali nekoga, ki bo doživel malo šolo modnega svetovanja. V trgovini Deichmann boste v spremstvu stilistke poiskali popolne čevlje in najbolj modno torbico za svoj najljubši kos garderobe in, kar je še najboljše, izbrane modne kose iz trgovine Deichmann v vrednosti 160 evrov vam bomo podarili!

To pa še ni vse. To poletje so čudovito udobni in modni čevlji ter modni dodatki znamke Deichmann še posebej blizu: vsak teden bomo namreč v posebnem dodatnem žrebanju nekoga izmed vas razveselili z bonom za trgovino Deichmann v vrednosti 20 evrov.

Ne spreglejte