Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 3. 2017,
9.36

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

superge čevlji

Sreda, 22. 3. 2017, 9.36

6 let, 6 mesecev

Superge, ki so obnorele modni svet

Oglasno sporočilo

Letošnja modna pomlad bo v znamenju superg, ki so se na modni prestol zavihtele že v preteklih sezonah, a še nikoli niso bile tako trendovske kot zdaj.

Modne zapovedi narekujejo sproščene modne kombinacije, v katerih bodo prevladovale superge vseh mogočih oblik in barv. Lahko bi rekli, da so letos modne prav vse superge. Izbirate lahko namreč med popolnoma športnimi modeli, ki spominjajo na tekaške superge, a jih z lahkoto kombiniramo prav z vsakim uličnim stilom, ki si ga zamislimo, na drugi strani pa v ponudbi najdemo tudi številne elegantnejše različice, kjer prevladujejo pastelni in kovinski odtenki.

 | Foto:

Letošnjo pomlad s pestro ponudbo najbolj modnih superg navdušuje vse bolj priljubljena spletna trgovina Etiketa Shop, kjer je svoje najljubše modne kose kupilo že na tisoče ljubiteljic mode in aktualnih uličnih trendov.


 | Foto:

 | Foto:

Ekipa Etiketinih modnih strokovnjakov dnevno sledi najnovejšim trendom v tujini in svojo ponudbo tedensko dopolnjuje z novimi modeli, ki jih odlikujeta unikatnost ter mešanica zanimivih materialov in detajlov. Rada slediš modnim trendom in si želiš privoščiti nekaj novega? Potem je spletna trgovina Etiketa Shop zagotovo pravi naslov za zadovoljitev tvojih modnih želja. Tudi znane Slovenke in modne blogerke je že navdušila pestra ponudba obutve in oblačil, ki sledijo svetovnim modnim zapovedim.

 | Foto:

 | Foto:


Znane Slovenke, ki prisegajo na Etiketine trende

Na najbolj modno spletno ponudbo v Sloveniji prisegajo tudi znane Slovenke. V trendovskih oblačilih in obutvi priljubljenih modnih znamk smo tako ujeli že številne znane obraze, ki slovijo po svojem dovršenem modnem stilu in zapovedujejo trende. Na profilih domačih modnih navdušenk na Instagramu tako pogosto zasledimo fotografije modnih kombinacij Etiketa Shop. Med kupci, ki prisegajo na blagovne znamke iz ponudbe Etiketa Shop, smo zasledili tudi voditeljici in stilistki Tjašo Kokalj ter Manjo Plešnar Stević.

 | Foto:

Manja Plešnar Stević | Foto: Manja Plešnar Stević


Na Etiketine modne kose prisega tudi manekenka Anamarija Avbelj, ki obožuje sproščen ulični stil. Omenjena spletna trgovina je priljubljena tudi med slovenskimi modnimi blogerkami, ki jih večkrat srečamo v Etiketinih oblačilih in obutvi.

 

Anamarija Avbelj | Foto: Anamarija Avbelj

Ajda Sitar | Foto: Ajda Sitar


Zakaj kupovati na spletu?

Spletno nakupovanje postaja vse bolj priljubljeno, saj je preprosto in hitro. Etiketa Shop ponuja odlično rešitev za vse, ki niste prepričani o velikostnih številkah in ustreznosti modelov, saj lahko vse izdelke naročite ter doma pomerite. Če vam oblačila in obutev ne ustrezajo, te brezplačno zamenjate za primernejšo številko ali drug model. Storitev je za Etiketine kupce brezplačna in urejena v 24 urah. Naročeno lahko vedno tudi vrnete, kupnino pa vam na vaš račun vrnejo v enem oz. dveh delovnih dneh.

 

Ne spreglejte