Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 11. 2011,
10.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

ocenili smo

Torek, 22. 11. 2011, 10.16

8 let

Seksi ima dva obraza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Tokrat smo izbrali dve slovenski estradnici, ki sta poosebljenje seksapila, zapeljivosti in oblin. Ampak meja med zapeljivostjo in cenenim videzom je tanka ...

DOBRO: Špela Grošelj

Špela je, kot kaže, s svojo novo postavo zelo zadovoljna in se v svoji kožo dobro počuti. Videti je izredno samozavestno in prav samozavest in dobro počutje sta prvi korak k dobremu stajlingu. Tudi nam je njena preobrazba zelo všeč, še posebej zato, ker so obline, ki jih kljub veliki izgubi kilogramov Špela še vedno ima, seksi. Za prireditev Naj smrklja 2011, ki jo je vodila, se je sicer oblekla zelo elegantno, morda celo preveč, a nam se je zdela takšna eleganca dobrodošla. Še posebej če si z očesom poškilil k nekaterim članom žirije. Lahko bi rekli, da je njena mala črna oblekica stilsko dvignila celotni dogodek, a z izbiro frizure in diskretnega ličenja Špela ni bila "over dressed". Všeč nam je, da je izbrala preprosto črno obleko, ki jo je popestrila z izbiro vedno seksi čipke. Vzorec se je lepo pokazal na Špelinih rokah. Morda bi si želeli, da vseeno ne bi imela puli ovratnika, pač pa elegantno razkrila vsaj ključne kosti. Nožice je ovila v goste črne najlonske nogavice in celotni videz dopolnila s salonarji z modno platformo, ki so dokaz, da Špela dobro ve, kaj je modno!

NE TAKO DOBRO: Doroteja Premužič

Če smo prej govorili o uglajenem seksapilu in poudarjanju oblin, je Doroteja tokrat pravo nasprotje. Vsega je preveč! In Doroteji se resnično ne bi bilo treba "tako truditi", saj je zelo lepa ženska, česar ji ni treba vedno znova dokazovati. Da, vemo, da imaš noge in ubijalski dekolte, gremo že enkrat naprej! Navdušile nas niso ne umetne trepalnice, ki so že kar Dorotejin zvesti spremljevalec, prav tako pa tudi ne umetni nohti, ki so v velikosti majhne lopate že zdavnaj iz mode. Mi smo za kratke in v naravnih ali temnejših odtenkih. Ličenje je pretežko in zaradi temno pobarvanih vek deluje staro. Majica breskove barve deluje zelo, ampak res zelo ceneno. Vse je nekako nabrano in nagubano, kot da bi ji bila prevelika, pa ji verjetno ni. In tisti dodatek z bleščicami, ki so trenutno zelo v modi, je na takšnem topu popolnoma odveč. In majico naredi še bolj ceneno. Žal. Torbica bi bila še v redu, saj je lepa, nekoliko rockersko večerna, a se je na žalost znašla v napačnem stajlingu. Kaj se dogaja pod pasom, nam ni popolnoma jasno, vemo samo, da ni videz, ki bi se ga želeli videti na takšni lepotici, kot je sicer Doroteja.

Ne spreglejte