Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 7. 2020,
11.14

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Philips

Natisni članek

advertorial Nika Ambrožič Urbas nega odstranjevanje dlačic Philips lumea

Sreda, 22. 7. 2020, 11.14

2 meseca, 3 tedne

Samozavestno v poletni dan

Vsebino omogoča Philips
poletje ženska lepota | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Vsaka ženska potrebuje edinstveno nego, vzeti si mora čas za svoje lepotne rituale in se veseliti trenutkov, ki jih nameni sebi.

V prijetnih poletnih dnevih bomo veliko bolj uživale, če bomo urejene, saj nam to daje samozavest in brezskrbnost, da se lahko prepustimo vsem dogodivščinam, novim poznanstvom in nepozabnim spominom.

Pet namigov za najboljše poletje po nasvetu Nike Ambrožič Urbas

Modna oblikovalka in televizijska zvezdnica Nika Ambrožič Urbas lepotnim ritualom pripisuje velik pomen. V udobju svoje kopalnice rada poišče svoj mir in se prepusti razvajanju. Po njenem mnenju nam nikoli ne bi smelo biti žal časa, ki ga porabimo za to, da smo videti urejene.

1. Vročina, znoj in veter sušijo kožo.

Nika Philips Lumea | Foto: Poskrbite, da bo koža dobila dovolj vlage. Nika obožuje vlažilne obrazne maske, naredi pa si jih kar doma. Njena najljubša je maska iz kisle smetane, ki kožo res čudovito obnovi.

Na obraz jo nanese kot kremo, pusti 20 minut, spere in nadaljuje obrazno nego.

2. Gladka koža je osnova za samozavestno počutje.

Posvetite se depilaciji in naj vam ne bo žal časa, ki ga namenite temeljitemu odstranjevanju dlačic. Nika prisega na Philipsov IPL aparat Lumea, ki je zaslužen, da se poleti z dlačicami ne obremenjuje več.

Brez dvoma najboljša lepotna investicija!

Pol leta brez skrbi

Lumea | Foto:

V času, ko je gladka in neporaščena koža merilo negovanosti, nam odstranjevanje dlačic vzame precej časa, saj se v svoji koži želimo počutiti čudovite in samozavestne.

Z aparatom Philips Lumea Prestige za odstranjevanje dlak lahko v popolnoma gladki koži uživamo tudi do pol leta.

Svetloba, ki zmanjša poraščenost

Lumea | Foto:

Philips Lumea Prestige, ki deluje s tehnologijo IPL oziroma intenzivne pulzirajoče svetlobe, je trenutno najzmogljivejši tovrstni aparat, ki nam omogoča, da bomo imele z depilacijo opravka le še od šest- do desetkrat na leto po 15 minut.

Odstranjevanja dlačic se bomo lahko lotili v intimi doma, brez bolečin, vraščenih dlačic ali vnete kože.

Nekaj tretmajev in že uživamo v kot svila gladki koži

Lumea | Foto:

Že samo s tremi tretmaji dosežemo do 92-odstotno zmanjšanje poraščenosti. Prve štiri tretmaje je treba opraviti na dva tedna, po katerih bi že morali biti opazni želeni rezultati. Za ohranjanje rezultatov je treba tretma ponoviti vsake štiri tedne. Po samo osmih dodatnih tretmajih lahko šest mesecev uživamo v popolnoma gladki koži.

Intenzivna pulzirajoča svetloba temelji na principu selektivne fototermolize. Svetlobna energija laserja IPL se pretvori v toplotno in tako uniči lasni folikel. Pri tem ni treba čakati, da dlačice zrastejo, ampak jim onemogočimo rast, še preden pokukajo ven.

Številne uporabnice, ki so svoj videz že zaupale aparatu Lumea, so navdušene nad učinki naprave.

3. Namesto tekočega pudra izberite BB-kremo.

krema puder obraz nega | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Kljub temu, da ni tako prekrivna, bo čudovito poenotila teksturo kože, obrazu dodala svetlobo ter osvežila obraz. Vedno izberite odtenek, ki je malce svetlejši od vašega tena, saj BB-kreme ob nanosu malenkost potemnijo. Nika BB-kremo uporablja tudi na vratu ter dekolteju.

4. Uporabljajte blage deodorante, ki ne bodo agresivni do vaše kože.

Lumea | Foto:

To je še zlasti pomembno, če se na predelu pod pazduho brijete, kar lahko povzroči draženje kože. "Sama sem te težave odpravila z uporabo aparata Philips Lumea Prestige, ki je po 12 osvetljevanjih poskrbel, da dlačice ne rastejo več. Rezultati so izjemni!" je navdušena Nika.

Kot svila gladka koža v štirih korakih

Lumea | Foto:

Prvi korak: Pred odstranjevanjem dlak posamezni predel najprej pobrijte z britvico ali brivnikom.

Drugi korak: Pred uporabo sami ali s pomočjo senzorja SmartSkin nastavite jakost in preverite priporočeno nastavitev za vaš ten kože.

Tretji korak: Okence nastavka prislonite na izbrani predel in počakajte, da zasveti lučka za pripravljenost. Pritisnite na gumb za blisk.

Četrti korak: Aparat med osvetljevanjem počasi premikajte po predelu za odstranjevanje. Istega mesta ne osvetljujte večkrat. 

5. Ne obremenjujte se s sončenjem

krema noge poletje nega | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Zagorela polt ne traja dolgo, obenem pa sončenje stara kožo.

Posezite po kakovostni kremi za samoporjavitev, ki jo uporabite dan pred obiskom plaže. Pred nanosom kreme poskrbite, da kožo dobro navlažite z losjonom in ne pozabite na uporabo rokavic. Samoporjavitvena krema pa ne ščiti kože pred sončnimi žarki.

Britje, voskanje ali IPL?

depilacija brithe nega | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Boj s prekomerno poraščenostjo ni nikoli končan, ne glede na to, ali smo zagovornice britja, voska, depilacijskih krem, pincete ali laserja.

Dovolj nam je vraščenih dlačic, pordele kože in vnetij lasnih mešičkov, ki nastanejo po britju. Z britjem sicer opravimo hitro in neboleče, vendar smo po nekaj dneh spet na začetku, dlačice so vedno bolj ščetinaste, me pa vedno bolj nezadovoljne.

Voskanje nas neželene poraščenosti odreši za kakšen teden, vendar je izjemno zamudno in boleče, zato razmišljamo o obisku kozmetičarke, ki bi nam z laserskim posegom lahko pomagala do ultimativno lepe gladke kože.

Vendar nas previsoka cena tovrstnih posegov odvrne od uresničitve želje po urejenem videzu, saj moramo za optimalen uspeh postopek večkrat ponoviti.

Potem ko smo že tolikokrat padle v past in se vedno znova prepričevale, da je konec britja z navadno britvico ali bolečega voskanja, smo se letos začele navduševati nad novimi metodami odstranjevanja dlačic.

Lumea | Foto:

Prednosti uporabe aparata Philips Lumea Prestige za odstranjevanje dlak:

  • V popolnoma gladki koži lahko uživamo tudi do pol leta.
  • Aparat ima štiri pametne zaobljene nastavke, ki omogočajo prilagajanje programov vsakemu posameznemu delu telesa.
  • Odstranjevanje dlak na obeh spodnjih delih nog traja samo 8,5 minute. Za celotno telo pa porabite največ 15 minut.
  • Aparat je razvit v sodelovanju z dermatologi za varnost posegov, celo na občutljivih predelih.
  • Senzor SmartSkin priporoča najprimernejšo nastavitev za vaš odtenek kože.
  • Na voljo je BREZPLAČNA aplikacija za neprekinjeno podporo in prilagojeno pomoč pri tretmajih.

>> NAROČITE APARAT Philips Lumea Prestige

Ne spreglejte