Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 9. 2017,
7.58

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Sport Media Focus

Foto: Sport Media Focus in Siol.net

Natisni članek

rekreacija team building tek Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana advertorial Severina

Četrtek, 7. 9. 2017, 7.58

2 meseca, 1 teden

Razkrita skrivnost Severinine postave

Vsebino omogoča Sport Media Focus

Foto: Sport Media Focus in Siol.net

Ste vedeli, da je Severina poleg tega, da se odlično znajde na odru, tudi zelo predana telesni vadbi? Preverite, kako ohranja svojo pripravljenost in kaj je tisto, čemur se res ne more odpovedati.

Severina | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Severina bo imela ekskluziven nastop za udeležence tekaškega dogodka Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana, ki bo v četrtek, 21. septembra, že drugič združil vse ljubitelje športa, narave in zabave.

Tekaškega dogodka, ki želi postati največji "team building" dogodek leta v Sloveniji, se bodo udeležile ekipe velikih in malih podjetij ter javnih ustanov in drugih organizacij.

Business Run | Foto:

 

Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana bo po vzoru večjih urbanih mest potekal kot štafetni tek, na katerem bodo lahko sodelovale tričlanske ekipe zaposlenih v podjetju ali organizaciji. Vsak od članov ekipe bo moral s štafetno palico preteči krog v parku Tivoli, dolg 3,8 kilometra. Časi vseh treh sodelujočih v ekipi se bodo sešteli, najboljše ekipe pa bodo prejele nagrado.

Po koncu teka bo v dvorani Tivoli ekskluzivno samo za udeležence teka hrvaška pevka Severina pripravila odlično zabavo in poskrbela za veselo razpoloženje.

Severina o svojem zdravem življenjskem slogu

Business Run | Foto:

Zakaj se vam zdi pomembno skrbeti za telesno pripravljenost?

Včasih je bilo to zame nujno zlo, zdaj pa se mi vedno bolj zdi, da se z več vadbe izboljša počutje. Po vadbi se hote ali nehote počutim dobro, kar mi je zelo pomembno. Treniram prav zaradi boljšega počutja.

Kako vzdržujete dobro telesno pripravljenost in s tem povezan odličen videz?

Imela sem različne metode. Pred desetimi leti sem se mučila na fitnes napravah, potem sem ugotovila, da to ni zame, in začela vaditi pilates. Nekaj časa sem bila zelo dobra v aštanga jogi. Zadnja tri leta ne treniram redno, tako da sem ostala pri pilatesu.

Kako pomembna je pri tem zdrava prehrana?

Zelo dobro je, če imamo red pri prehranjevanju. Sem kampanjski človek in vedno, ko imam nekaj pomembnega pred seboj, se strogo držim vseh pravil zdrave prehrane. Zadnji dve leti ne jem kruha. Vseeno se mi včasih zgodi spodrsljaj, ko si privoščim kakšno pico. To pozneje tudi občutim, a si vseeno dam duška. Drugače jem zdravo.

Severina | Foto: Vid Ponikvar Foto: Vid Ponikvar

Kaj je treba storiti, da ekipa sodelavcev dobro deluje ter da se sodelavci med seboj dobro razumejo in dobro sodelujejo?

Ljudje, ki delajo z mano in s katerimi sodelujem, so podobno občutljivi kot jaz. Najpomembnejše je, da vsi skupaj verjamemo v to, kar delamo, in da se imamo radi. Dobro je, da med nami vlada neka harmonija, ki zagotavlja uspeh.

Kako si predstavljate idealen "team building" dogodek?

Udeležba na Business Runu je dober "team building". Predstavljam si ljudi, ki obožujejo življenje, zabavo in glasbo. Zame je edini pravi "team building", ko grem s skupino na koncert ali turnejo.

Kaj lahko udeleženci Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana pričakujejo od vašega nastopa v Ljubljani?

Koncert bo vrhunski in mislim, da se bomo zabavali.

Business Run lahko spremljate tudi na strani na Facebooku.

Prijave na tek lahko oddate TUKAJ.

Ne spreglejte