Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
25. 1. 2017,
17.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

3

Natisni članek

Melania Trump Ralph Lauren inavguracija Hillary Clinton Twitter bojkot

Sreda, 25. 1. 2017, 17.09

6 let, 6 mesecev

Ralphu Laurenu grozi bojkot, ker je oblekel Melanio Trump

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,10

3

Melania Trump | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ameriška znamka, ki je za inavguracijo oblekla Melanio Trump, je začela prejemati ostre kritike in grožnje z bojkotom.

Priznana znamka Ralph Lauren je sprejela to čast in za najpomembnejši dogodek inavguracije, častno prisego, oblekla ženo kontroverznega novega predsednika Donalda Trumpa. Melania je tako pretekli petek nosila čudovit kostim z bolerom v nežni modri barvi, v kombinaciji z dolgimi rokavicami.

Nova prva dama ZDA je dobila mnogo pozitivnih kritik modnih poznavalcev, češ da je videti kot modna ikona Jackie Kennedy, nekateri so celo menili, da jo prekaša.

V Melanii mnogi vidijo novo modno ikono. | Foto: Getty Images V Melanii mnogi vidijo novo modno ikono. Foto: Getty Images

Zdaj pa so se oglasili goreči nasprotniki Donalda Trumpa in se spravili na Ralpha Laurena, češ da si je s tem naredil veliko škodo. Na Twitterju so že ustvarili značko #BoycottRalphLauren, pod katero se je zvrstilo že kar nekaj negativnih zapisov:

"Sram vas bodi, Ralph Lauren, ker ste oblekli ženo bodočega diktatorja. Vse za denar."

"Ralph Lauren je prizadel veliko žensk in tega ne bomo pozabili. Ni ok podpirati zatiranje."

"Ker podpiraš Trumpa, bomo mi nehali podpirati tebe."

So se pa našli tudi takšni, ki so stopili v bran Ralphu in opomnili vse druge, da se oblikovalec noče politično opredeljevati, kar je jasno pokazal s tem, da je za inavguracijo oblekel tudi Hillary Clinton. Protikandidatka predsednika Trumpa je za slovesnost nosila bel hlačni kostim.

Donaldova protikandidatka med volitvami je na inavguraciji prav tako nosila Laurena. | Foto: Getty Images Donaldova protikandidatka med volitvami je na inavguraciji prav tako nosila Laurena. Foto: Getty Images

Ralph je s tem, ko je oblekel demokratsko kandidatko in ženo republikanskega predsednika, dal vedeti, da se noče politično opredeljevati. | Foto: Getty Images Ralph je s tem, ko je oblekel demokratsko kandidatko in ženo republikanskega predsednika, dal vedeti, da se noče politično opredeljevati. Foto: Getty Images

Sicer pa je Melania na dan inavguracije nosila še eno kreacijo, ki je dvignila precej manj prahu. Za tri plese, ki so sledili prisegi, je nosila do tal segajočo obleko kremaste barve z razporkom in tankim rdečim pasom. Posebej za to priložnost jo je sešil francoski modni oblikovalec Herve Pierre.

Save

Ne spreglejte