Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 7. 2014,
10.51

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

London zabava princesa Eugenie princesa Beatrice

Sreda, 2. 7. 2014, 10.51

5 let, 6 mesecev

Princesi bolj očarljivi od Naomi Campbell (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na vrtni zabavi londonske galerije Serpentine sta med množico znanih obrazov najbolj blesteli britanski princesi Eugenie in Beatrice. Navdušili sta z mladostno eleganco v beli in modri.

Na poletni zabavi londonske galerije Serpentine se je v Kensingtonskih vrtovih zbralo kar nekaj znanih obrazov z različnih področij. Hollywoodski zvezdniki, supermanekenke, glasbeniki in predstavniki plemstva so izbrali bolj ali manj primerno garderobo za poletno zabavo in pozirali v zelenem okolju parka.

Mladi princesi pokazali, kako se stvarem streže A med vsemi sta s svojo prikupno eleganco izstopali britanski princesi, sestri Eugenie in Beatrice, vnukinji kraljice Elizabete in hčerki princa Edwarda. Princesa Beatrice je naravnost blestela v koktajl obleki oblikovalca Nicholasa Oakwella, ki je, skrojena v slogu 50. let prejšnjega stoletja, segala do sredine princesinih meč. Za sodobne detajle so poskrbele usnjene vrtnice, 25-letna Beatrice pa je stajling mojstrsko dopolnila s pastelno vijoličastimi sandali, neonsko rumeno torbico in kontrastno rdečo šminko.

Njena leto dni mlajša sestra Eugenie se je odločila za klasiko. Izbrala je obleko v sinje modri barvi, zraven obula odprte salonarje v kožni barvi, za bolj mladosten vtis pa dodala torbico z neti in opazne uhane.

Naomi Campbell pritegnila pozornost v rdečih bleščicah Mladi princesi sta z urejeno podobo izstopali tudi med lepoticami, kakršna je Naomi Campbell, ki je izbrala bolj divjo garderobo – v svetleči rdeči obleki znamke Givenchy je bila zelo opazna. Na zabavi pa so bili med drugim tudi pevka Lily Allen, manekenka Cara Delevingne, pevec Pharrell Williams, parček Bradley Cooper in Suki Waterhouse, igralka Keira Knightley z možem, igralec Orlando Bloom ter bogata dedinja Nicky Hilton. Zvezdnike na vrtni zabavi si lahko ogledate tudi v fotogaleriji:

Ne spreglejte