Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

David Kos

Sobota,
25. 6. 2016,
9.14

Osveženo pred

7 let, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28

Natisni članek

Portorož modna revija kopalke

Sobota, 25. 6. 2016, 9.14

7 let, 9 mesecev

Preverite, kakšne kopalke bodo v modi prihodnje poletje

David Kos

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,28
Modna revija Lisca | Foto Arhiv proizvajalca

Foto: Arhiv proizvajalca

Lisca je predstavila nove kolekcije perila, kopalk in spalnega programa, ki bodo razveseljevale modne navdušenke v prihodnji pomladno-poletni sezoni.

Modna revija v Portorožu je predstavila nove trende perila, kopalk in spalnega programa skozi zgodbe različnih plati ženske duše. "Ženska je v skrbno izbrani podobi v vsakem delu dneva samozavestna, vselej modna in v sebi popolna. Odeta v prefinjeno perilo, barvite kopalke ali udobne modele za spanje, z neskončno mero udobja in modnih trendov, ki jih bo prinesla pomladno-poletna sezona 2017," pravijo v Lisci.

Kaj bo razveseljevalo modne navdušenke prihodnje leto?

Perilo Lisca Selection se v zgodbi prestižnega vzdušja spogleduje z božansko privlačnostjo, razkošje pa jim pridajo bleščeči kristali Swarovski.

Linija Lisca Fashion z bogatim vezenjem, elastično čipko, nežnim drapiranjem in potiski cvetja poudarja žensko nežnost in eleganco. Prepričajo atraktivni kroji, ki so drzni in izrazito ženstveni, hkrati pa ohranjajo udobje in funkcionalnost.

Z modnim retro pridihom se spogleduje mnogo modnih navdušenk, z njim pa tudi kolekcija Cheek by Lisca. Tokrat jo dopolnjujejo tudi športni modeli perila in vrhnjih oblačil, namenjenih aktivnemu življenjskemu slogu.

Prihodnje poletje bodo kopalke v živahnih barvah

Kopalke Lisca Fashion sezone 2017 bodo obarvane v živahne barve, tisk rož, palm in pepite. Elegantni in zapeljivi modeli kopalk Lisca Selection bodo odeti v močno pink, črno, kraljevo modro ter v vzorce prelivajočih barv.  Bogatijo jih razkošni detajli, prosojnost in "burn out" tehnologija – videz izžganega materiala. Kopalke Cheek by Lisca bodo navdušile razigrane, mladostne spogledljivke, ki obožujejo pisane potiske. Kopalke krasijo volančki, igriv tisk belih ananasov na živahni barvni podlagi, mladosten potisk sadja in čipkasta tkanina v kombinaciji z mrežastim materialom.

Kolekcije so zasnovale oblikovalke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar ter Maja Ratajc, art direktorica v Lisci.

Ne spreglejte