Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 12. 2016,
15.16

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omgoča Sportina

Natisni članek

moda Sportina advertorial

Petek, 23. 12. 2016, 15.16

2 meseca, 1 teden

Pravo darilo za tiste, ki jih je težko zadovoljiti

Vsebino omgoča Sportina
Moda, trendi, par | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Za mične gospodične, modne poznavalce in vse tiste, ki cenijo sodobno toplino, ki jo prinašajo zimski trendi. Pokukajte, kakšna darila so lahko najlepše decembrsko presenečenje.

Ne prepustite se trenutnim navdihom, to ni vedno najboljša taktika za nakup prazničnih daril. Poglobite se v osebo, ki bi jo radi obdarili, in na list papirja napišite tri njene glavne značilnosti. Da bo nakup še lažji, smo vam pripravili pet predlogov za pet oseb. Gotovo je kateri od teh primeren tudi za vašega obdarovanca.

Vsak detajl šteje

To je ženska, ki nič ne prepušča naključju. Rada je v središču pozornosti, vendar hkrati išče način, kako bi se zlila z okolico.

Nekaj bleščic, modni nahrbtnik in – zakaj pa ne – navihana majica za vse dni v letu.

Sportina | Foto:

Radar za modo

Modni trendi so ji pisani na kožo. Vsaka novost je v njeni garderobi ali vsaj na njenem seznamu želja. Črn bodi za najdaljšo noč v letu in navihana pižama za najbolj mehko prvo jutro v letu.

Sportina | Foto:

Praznik naj bo

Ona resnično obožuje zimo in prav zares uživa vsak decembrski dan. Svoje navdušenje nad prazniki pokaže z velikimi in bleščečimi okraski ter zelo vpadljivimi prazničnimi oblačili. Snežak na puloverju? Komaj čaka!

Sportina | Foto:

Urbana zima

Zima v mestu je zanj pravi izgovor za hiter pobeg med mestne ulice s kolegi, prijatelji in boljšo polovico. Je malce predrzen, samozavesten … in prikrit romantik.

Sportina | Foto:

Večni otrok

Za moškega, ki brez zadrege pozna vse letošnje animirane hite, ki se po belih strminah raje spusti s sanmi kot s smučmi in ki nikoli ne zavrne skodelice tople čokolade s penicami.

Sportina | Foto:

Podarjamo kupon v vrednosti 20 evrov

Najboljše darilo za letošnje praznike boste nedvomno našli v Sportininih trgovinah po vsej Sloveniji.

Sledite povezavi, izpolnite podatke in si tako zagotovite kupon v vrednosti 20 evrov, ki ga boste lahko unovčili za nakup modnih prazničnih daril.

Sportina | Foto:

 

Ne spreglejte