Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 2. 2017,
9.25

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Braun

Foto: Thinkstock in Braun

Natisni članek

britje brada Filip Flisar Braun advertorial

Sreda, 15. 2. 2017, 9.25

2 meseca, 1 teden

Poželjivi pogledi zagotovljeni

Vsebino omogoča Braun

Foto: Thinkstock in Braun

Obraz je ogledalo moškega in odraz njegovega stila. Bi radi imeli svoj stil vedno pod nadzorom? Sodelujte v nagradni igri, ki vas lahko razveseli z vrhunskim brivnikom Braun.

Filip Flisar | Foto:

Za poželjive poglede se je vredno potruditi

Ženskam se moški z lepo negovano brado zdijo privlačnejši, zato je ves trud, ki ga moški namenjajo urejanju svojega videza, poplačan, ko požanjejo poželjive poglede nežnejšega spola.

Zakaj ženske obračajo oči za moškimi z negovanimi bradami? Ker moški z negovano brado sporočajo, da so samozavestni, imajo svoj slog in tudi skrbijo zanj. Brada moškemu podari nekaj očarljive možatosti, ob kateri se ženske kar stopijo. Zato naj se moški kar brez skrbi predajo brkom in bradi, poskrbijo naj le za brezhibno urejenost.

Do zanemarjenega videza je le kratek korak, zato upoštevajte nekaj nasvetov za pravilno nego brade:

  • Ko potrebujemo več kot britvico, je treba zaupati zanesljivemu pomočniku. | Foto: Thinkstock Ko potrebujemo več kot britvico, je treba zaupati zanesljivemu pomočniku. Foto: Thinkstock Brado in brke je treba negovati podobno kot lase. Brado vsak drugi dan, še bolje kar vsak dan, umivamo s šamponom za lase, posušimo in počešemo. Za mehkejšo brado lahko uporabite kar balzam.

  • Brke strižemo vsak teden, brado pa na od tri do štiri tedne. Pozorni bodite na štrleče dlake, ki jih morate postriči s škarjicami.

  • Vrat naj bo vedno lepo urejen in povsem gladek.

  • Pri negovanju obrazne poraščenosti je zelo pomembna uporaba vrhunskih pripomočkov. Obvezno se oborožite s kakovostnim brivnikom, urejevalnikom brade in strižnikom. Potem ne bo več nobenih izgovorov, da ne bi bili videti popolnoma urejeni.

Prava brada za vsak obraz

S pravo obliko brade lahko poudarimo svoje obrazne poteze in zakrijemo morebitne pomanjkljivosti. | Foto: Thinkstock S pravo obliko brade lahko poudarimo svoje obrazne poteze in zakrijemo morebitne pomanjkljivosti. Foto: Thinkstock

Za pravi videz, ki bo pritegnil zavistne poglede, se je seveda treba redno truditi. A ni toliko pomembna dolžina kot urejenost in prava oblika brade.

Najprej morate ugotoviti, kako poraščena je vaša brada. Za tiste, ki niso dovolj poraščeni, pride v poštev bolj minimalistična bradica, močno poraščeni pa si lahko privoščijo veliko več.

Glede na obliko obraza si izberite pravo obliko brade. Tisto, kar je videti dobro pri drugih, ni nujno primerno tudi za vas.

  • Moški z oglatim obrazom in močno izraženim čeljustnim lokom naj imajo pri straneh zelo kratko brado in malce bolj košato na bradi.

  • Moški z okroglim obrazom naj poskrbijo za linijo, ki bo potekala tik ob ličnicah. Brada je lahko bolj poraščena.

  • Moški z ovalnim obrazom lahko nosijo kakršenkoli stil brade, odvisno od poraščenosti.

  • Moški s pravokotnim obrazom so lahko ob straneh malce bolj poraščeni, po bradi pa malo manj.

Pomočnik, ki je kos vsem nalogam

Filip Flisar pri svojem videzu ne sprejema kompromisov, ampak zaupa brivnikom in urejevalnikom brad Braun. | Foto: Filip Flisar pri svojem videzu ne sprejema kompromisov, ampak zaupa brivnikom in urejevalnikom brad Braun. Kakršenkoli slog boste izbrali, to občutljivo delo zaupajte vrhunskemu pomočniku. Za doseganje edinstvenosti je poleg ideje potrebna tudi primerna oprema. Braun letos predstavlja novo linijo urejevalnikov stila, ki jih pooseblja slovenski športni junak Filip Flisar.

Flisar, Braunov slovenski ambasador, je tako kot nova linija izdelkov izredno vsestranski. Poleg tega, da se odlično znajde tako na smučeh kot tudi na gorskem kolesu ali kolesu BMX, z videzom in karizmo izstopa tudi zunaj športnih tekmovališč.

Potem ko je pred meseci spremenil svoj videz in brkom dodal brado, za ureditev svojega stila potrebuje primeren brivski aparat, ki je lahko kos vsem nalogam. Braunovi novi izdelki, ki se delijo na urejevalnike brad ter aparate, ki jim lahko s posebnimi nastavki spreminjamo funkcionalnost (striženje las, urejanje dlak po telesu, v nosu in ušesih …), so zanj kot naročeni.

Tudi Filip se strinja: urejanje brade – pa naj gre za nekajdnevno poraščenost, krajšo ali daljšo brado – še nikdar ni bilo tako preprosto in zabavno!

Vzdržljivi, preprosti za uporabo in cenovno dostopni

Novi Braunovi izdelki niso le vsestransko uporabni in nekaj, kar potrebuje vsak moderen moški, so tudi vzdržljivi, preprosti za uporabo in cenovno dostopni. Primerni so tako za zahtevnejše uporabnike, ki že vedo, kakšen stil jim najbolj pristaja, kot za tiste, ki si želijo svoj edinstveni stil šele odkriti.

Sodelujte v nagradni igri, Podarili bomo kar tri brivnike Braun. | Foto: Sodelujte v nagradni igri, Podarili bomo kar tri brivnike Braun. Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

Aljaž Žmavc:  prirezovalnik dlačic na telesu Braun MGK 3080

Bari Kramar:  večfunkcijski brivnik Braun MGK 3060 (za oblikovanje brade in strižnik za lase)

Sebastijan Krumpl: strižnik ​Braun BT 3040​

Čestitamo!

Ne spreglejte