Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sreda,
24. 8. 2016,
16.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43

Natisni članek

stil trend moda odrezan top

Sreda, 24. 8. 2016, 16.53

6 let, 6 mesecev

Poletni trend, ki ga boste lahko nosile še jeseni

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,43
top, odrezan top, moda, trend | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Ko gre avgust h koncu, vsi upamo na indijansko poletje. Če bo po naših načrtih, lahko enega najboljših poletnih trendov mirno prenesete še v jesen.

Crop top ali odrezani top je že nekaj sezon osrednji trend. Predvsem zato, ker je tako preprost, a vseeno poseben, da ga lahko vsaka prilagodi sebi, svoji garderobi in svojim željam.

Največja zmota o odrezanem topu

Pod odrezanim topom je treba kazati čvrst trebušček, kajne? Narobe. Lepota odrezanega topa je v tem, da lahko razkrije ali zakrije prav toliko, kot si sami želite. Če ste recimo ena tistih, ki ponosno kaže trebušček, lahko pokažete popek in še nekaj centimetrov več, če pa vam ni do takšnega razkazovanja, lahko pokažete le delček kože.

Same se odločite, koliko kože boste pokazale. Popek lahko skrijete ali pa ne. | Foto: Getty Images Same se odločite, koliko kože boste pokazale. Popek lahko skrijete ali pa ne. Foto: Getty Images

Kako? Izberite krilo ali hlače s poljubno visokim pasom, dodajte top in kombinacija bo popolna, saj bo izražala, da se v njej počutite dobro in samozavestno.

Še dodaten nasvet: ignorirajte konfekcijske številke in izberite številko večji kos z visokim pasom, saj boste tako preprečile vidno gubanje kože, česar pa si ne želite. Ne sme vas rezati ali vezati, udobje naj bo na prvem mestu.

Že tako običajna oprava je lahko z odrezanim topom videti povsem drugače. | Foto: Getty Images Že tako običajna oprava je lahko z odrezanim topom videti povsem drugače. Foto: Getty Images

Nosi ga lahko vsaka

Kot že omenjeno, je vsa umetnost v kombiniranju in pravi izbiri kosov. Odrezan top lahko tako nosijo ženske vseh velikosti in oblik, brez sramu in dvoma. Kar pogumno. Vsak trend, ki vam je všeč, lahko prilagodite sebi.

Odrezan top v isti barvi ali modelu kot krilo ali hlače. Odlična kombinacija. | Foto: Getty Images Odrezan top v isti barvi ali modelu kot krilo ali hlače. Odlična kombinacija. Foto: Getty Images

Enobarvna uniforma vedno zmaga

Kadar ste v dvomu, združite kose istih barv in šik oprava bo zagotovljena. Črno krilo z visokim pasom in črn odrezan top sta zmagovalna kombinacija, saj optično podaljšata trup in vam dodata navidezne centimetre. Dodajte še visoke pete in voilà!

Ne spreglejte