Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2013,
11.35

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Koža lepota

Četrtek, 14. 2. 2013, 11.35

7 let, 12 mesecev

Poceni do lepega videza s sodo bikarbono

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ne potrebujete dragih lepotnih preparatov in obiskov prestižnih kozmetičnih salonov. Popolni videz si lahko pričarate kar doma.

Odkrijte čarobno lepotilno moč sode bikarbone. Pričarajte si domači spa in počutili se boste kot kakšna hollywoodska zvezdnica. In to z minimalnimi stroški!

Sprostitvena kopel Potrebujete počitek? Želite svoje telo očistiti slabe energije? V kad dodajte polovico skodelice sode bikarbone in si privoščite dolgo terapijo. Vaša koža bo mehka in lepo napeta.

Piling za obraz in telo Pripravite si piling s tremi četrtinami enote sode bikarbone in četrtino vode. Zmes s krožnimi gibi skrbno nanesite po celem telesu in obrazu. Odstranili boste odmrle celice povrhnjice, vaša koža pa bo videti bolj mladostniško in sijoče.

Za bele zobe Soda bikarbona je pravi zaveznik čistih in lepih zob. Da bi bili vaši zobje bolj beli in sijoči, občasno (brez pretiravanja) na zobno ščetko namesto zobne kreme nanesite nekaj sode bikarbone.

Za sijoče lase Za popoln videz in nego las enkrat na teden v svoj šampon primešajte čajno žličko sode bikarbone. Lase nežno zmasirajte in sperite z vodo.

Naraven dezodorant Ustavite znojenje in prekomerno potenje. Sodo bikarbono vmešajte v vodo in jo razmažite pod pazduhami. Dobili boste poceni in povsem naraven dezodorant, ki ne bo dražil kože, saj ne vsebuje alkohola.

Za nežno kožo rok Privoščite svojim rokam pravo lepotilno kopel. V liter vode pomešajte dve čajni žlički sode bikarbone, roke naj v kopeli počivajo deset minut, nato pa jih nežno otrite z mehko brisačo.

Nega podplatov Koža na vaših podplatih vam bo zelo hvaležna, če ji boste privoščili nežno kopel s sodo bikarbono. Pripravite podobno mešanico vode in sode bikarbone kot za nego rok, za odstranitev trde kože pa naredite bolj gosto mešanico.

Ne spreglejte