Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 6. 2017,
10.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Urška Vučak Markež PR članek

Ponedeljek, 19. 6. 2017, 10.04

6 let, 6 mesecev

Plesna zvezda Urška je postala manekenka

Oglasno sporočilo

Urška Vučak Markež je poosebljena sproščenost in je lahko vzor za samozavestne, uspešne ženske, ki življenje zajemajo z veliko žlico. Ima tisto! In to izžareva v slovensko sceno. S svojo medijsko prisotnostjo je doprinesla dodaten PLUS za ženske, ki so rade urejene, sproščene.

Urška Vučak | Foto:

Urška Vučak Markež je poosebljena sproščenost in je lahko vzor za samozavestne, uspešne ženske, ki življenje zajemajo z veliko žlico. Ima tisto! In to izžareva v slovensko sceno. S svojo medijsko prisotnostjo je doprinesla dodaten PLUS za ženske, ki so rade urejene, sproščene. Takšne, ki razveselijo svoje najdražje in sejejo nalezljivo dobro voljo. Urško ta PLUS spremlja na več področjih: je profesorica matematike, uradna promotorka modne blagovne znamke PLUS+ in igralka.

Je prava modna dama, ki se znajde v vseh situacijah. Zaveda se svoje notranje lepote in obenem lepote svojega telesa. Je ženski kameleon, saj se znajde v vsaki vlogi v katero je postavljena. Odlična PLUS mama, partnerica, igralka, plesalka, manekenka.

Urška Vučak | Foto:

Zase pravi, da lepega telesa ni nikoli preveč. Če pa se lepo zapakiraš v lepa oblačila, potem je to vrhunski paket elegance in sproščenosti. Pravi, da ji je lepo, če je urejena in primerno oblečena za vsako priložnost. Rada poudari svoje PLUSe in zato ji energijo daje spletna trgovina modnadama.si, kjer najde prav tisto, kar jo izpopolni. Modnadama je PLUS, saj namesto koščenih, poudarja lepa telesa.

Urška Vučak | Foto:

Lahko izbere na enem mestu oblačila in spodnje perilo (velikosti košaric do J), ki ga poleg Urške priporoča tudi Iris Mulej. Odlično za žensko, ki da kaj nase in ki ji konstantno zmanjkuje časa, saj naročiš in v enem dnevu dobiš. Celotno ponudbo blagovne znamke PLUS, si lahko pogledate TUKAJ!

Urška Vučak | Foto:

Ne spreglejte