Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 5. 2018,
8.31

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča CCC

Natisni članek

Katja Grudnik nagradna igra čevlji CCC advertorial

Ponedeljek, 28. 5. 2018, 8.31

2 meseca, 3 tedne

Petke se vračajo! Pa jih znate pravilno obuti?

Vsebino omogoča CCC
Katja Grudnik

Če boste v letošnji poletni garderobi imeli vsaj en par čevljev s petami, ne boste zgrešili. V poštev pridejo tako najrazličnejši salonarji kot sandale za vse priložnosti. Kako jih pravilno kombinirati z vašimi stajlingi, smo vprašali modno blogerko Katjo Grudnik.

Nagradna igra: Podarjamo vam zalogo čevljev za to poletje!

Letošnji modna zapoved je preprosta: obujte pete. To je zagotovilo, da bo vsak vaš stajling, pa čeprav stavite na bolj 'casual' videz, izpopolnjen. Čevlji so odločilni jeziček na tehtnici, ki vaš izbrani stajling spremenijo v pravo modno poslastico ali pa ga prelevijo v pravi modni polom.

Petke so univerzalen dodatek najrazličnejšim stajlingom. | Foto: Petke so univerzalen dodatek najrazličnejšim stajlingom.

V trgovinah CCC po vsej Sloveniji imajo na voljo bogato izbiro najrazličnejših čevljev s peto - tako za fine gospodične, ki stavijo na prefinjeno eleganco, kot za malo bolj sproščene dame, ki obožujejo džins in sproščeno vsakdanjost.

Kateri čevlji so pravi zame?

Da bi se lažje znašli v tej raznoliki ponudbi, smo za nasvet prosili blogerko Katjo Grudnik, ki je izbrala pet različnih modelov čevljev s peto in pomagala izbrati pravi stajling zanje.

CCC petke | Foto: Bodite vidni z vrhunskimi in udobnimi rdečimi sandalami, ki bodo nedvomno priklicale veliko pogledov in bodo zelo hitro postale vaš najljubši par sandal tega poletja.

Katja svetuje: "Rdeče sandale bi kombinirala na črn pajac ali pa dolgo klasično maksi obleko. Naj zasijejo rdeči čevlji in rdeča šminka!"

Top kombinacija:

črni kombinezon | Foto:


CCC petke | Foto: To so sandale, ki bodo krojile vaše večerne potepe ali bodo prava pika na i tudi vašim poslovnim outfitom.

Katja svetuje: "Vsaka ženska potrebuje klasične salonarčke s paščki. Naši gležnji so tako videti tanjši in bolj ljubki. K takim sandalam priporočam  klasično črno oblekico."

Top kombinacija:

črna obleka, moda, ženska | Foto:


CCC petke | Foto: To so nedvomno hit letošnje sezone, zato so takšne sandale "must have" vaše garderobe.

Katja svetuje: "Udobne petke so kot nalašč za "športno" vsakodnevno kombinacijo s hlačami iz džinsa. Če je jutro hladno, pa zraven dodaj še kakšen luštkan pulover ali tuniko!"

Top kombinacija:

jeans, kavbojke | Foto:

 


CCC petke | Foto: Barva, ki jo boste zlahka kombinirala tako čez dan kot v malo bolj drzni opravi v večernih urah.

Katja svetuje: "Safari! Prva asociacija, ko pogledam te čeveljce. Dodala bi belo obleko in kavbojski klobuk!"

Top kombinacija:

Bela obleka | Foto:


CCC petke | Foto: To je klasičen čevelj, ki vas bo rešil pri najrazličnejših kombinacijah in okoliščinah. To je čevelj, ki bo vsak vaš stajling spremenil v prefinjen modni bonbonček.

Katja svetuje: "Nežen bež odtenek čevljev se poda k vsemu, mogoče bi dodala bolj barvno obleko ter šminko, podobno tej barvi, naj bo vse skupaj nežno in dekliško. Tudi za na poroko so super!"

Top kombinacija:

poletna obleka | Foto:


Prepustite se svojemu slogu

Čevlji s peto bodo vsakemu vašemu outfitu dodali tisti pravi kanček ženstvenosti in glamurja, s katerim boste lahko poudarili svojo osebnost. 

Katja obožuje čevlje s peto. Obuje jih skoraj vsak dan in za povsod. | Foto: Katja obožuje čevlje s peto. Obuje jih skoraj vsak dan in za povsod.

In ko boste naslednjič sestavljale svoje stajlinge, bodite predrzne pa tudi samosvoje. Slepo sledenje modnim trendom ni vedno najboljša odločitev, svetuje Katja, ki svoj slog opiše tako: "Včasih bolj odštekan, včasih športen, včasih arabsko-latinski stil. Rada imam oprijete oblekce in zanimive jakne z resicami." Skratka, sledite svojemu lastnemu navdihu in konec koncev trenutnemu razpoloženju.

In tudi Katja rada plava proti toku, modni trendi je nikoli ne omejujejo. 

Do popolnega poletnega stajlinga v trgovinah CCC

Poiščite tudi vi svojo zmagovalno obutev poletja v trgovinah CCC, ki prav te dni v Sloveniji praznujejo svoj peti rojstni dan. 

Nagradna igra: Podarjamo vam zalogo čevljev za to poletje!


Nagradna igra je končana, srečni nagrajenci so:

Bo za 40 evrov:

Petra Oletič
Lara Špehar

Bon za 20 evrov:

Jana Breznik
Tatjana Maček
Margareta Lukač
Ivana Trajčeva
Martina Javornik

Čestitamo!

Vaše fotografije:

Fotogalerija
1 / 110
Brigita Potočki
Trendi Največja napaka vaših stajlingov: čevlji!
Ne spreglejte