Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 9. 2013,
13.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 1. 9. 2013, 13.55

8 let

Nizkocenovni kosi z roko v roki z McQueenom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Živa, 22 let: blogerka, ki piše tudi knjigo

V tokratnem utripu ulice predstavljamo 22-letno Ljubljančanko, ki poleg ustvarjanja svojega bloga z lepotnimi nasveti piše tudi trilogijo. "Pišem skrivnostno dramo/romanco s kančkom erotike," pove Živa, ki pravi, da so knjige ena izmed njenih številnih ljubezni. V središču Ljubljane smo jo ujeli v romantični oblekici in McQueenovem šalu.

"Vedno sem bila bolj 'tomboy', v kavbojkah in moških karirastih srajcah, zadnje čase pa se je vse obrnilo – le še redko oblečem hlače, nosim bolj punčkasta oblačila, krila in oblekice, hkrati pa jih trudim skombinirati še s kakšnim manj punčkastim kosom, kot je na primer usnje," o svojem slogu pove Živa, ki med trendseterkami najbolj spremlja Olivio Palermo in Lauren Conrad.

Živa večino oblačil najde v švedskem velikanu H&M in v Zari: "Čeprav se po mestu hitro najdejo ljudje, ki imajo kakšno isto oblačilo kot ti, se da stvari skombinirati tako, da si še vedno unikaten," pove Ljubljančanka, ki se navdušuje tudi nad spletnim nakupovanjem na Asosu, New Looku in po eBayu. Všeč so ji tudi trgovine z blagom iz druge roke. "Marsikdo ne ve, da se da v Ljubljani kupiti res dobre vintage obleke. Sama najraje brskam po trgovinah Moje tvoje in Gvant, super pa so tudi vintage vikendi in nostalgične sobote v Taboru," še pove Živa.

Njen najdražji kos garderobe je šal Čevlje in brezrokavnik iz umetnega usnja je kupila v H&M-u, torbico ima iz Stradivariusa, obleko pa iz Orsaya. "Šal s podpisom Alexandra McQueena je najdražja stvar, kar sem jih v življenju kupila, in res res dolgo sem si ga želela – spomnim se, da sem dobila plačo in si rekla 'zdaj ali nikoli'! Sicer me vsi sprašujejo, kaj mi je, da sem tako navezana na kos blaga, ampak res mi je všeč," v smehu pove Živa.

Ne spreglejte