Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 11. 2019,
18.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča EUROPARK in EUROMARKT

Natisni članek

Europark nagradna igra nakupovanje advertorial

Ponedeljek, 18. 11. 2019, 18.00

2 meseca, 2 tedna

Ne zamudite nočnega nakupovanja z neverjetnimi popusti #VIDEO

Vsebino omogoča EUROPARK in EUROMARKT
nakupovanje božič Europark

Ne zamudite nočnega nakupovanja v Europarku Maribor, v Cityparku Ljubljana in Citycentru Celje – izkoristite neverjetne popuste vse do polnoči.

Polna noč popustov bo v petek, 22. novembra, od 20. ure do polnoči.

Lokacije, kjer boste v petek lahko pobrskali po prodajnih policah:

Nagradna igra je končana. Nagrajenci so:

Marija Verhnjak
Jasna Šenveter
Simona Ribič
Andrej Križman
Petra Jenko
Renata Hribar
Manca Pikel
Mladen Sopčič
Alma Talić
Barbara Zalašček
Tanja Zupanc Gril
Milan Kadunc
 
Čestitamo!

Prehitite nakupovalno mrzlico

nakupovanje božič Europark | Foto:

Čas, ko nas bo zajela nakupovalna mrzlica, se približuje s svetlobno hitrostjo. Še preden se bomo množično pognali med prodajne police, izkoristite izjemno priložnost, ki so jo pripravili v Europarku Maribor, v Cityparku Ljubljana in Citycentru Celje.

V petek, 22. novembra, boste namreč lahko nakupovali brez omejitev. Trgovine bodo imele svoja vrata odprta vse do polnoči. Poleg tega pa so za vas pripravili izjemne popuste, da bo predpraznično nakupovanje lahko še posebej privlačno.

Kako se pripraviti na nočno nakupovanje?

nakupovanje | Foto:

Da bo nočno nakupovanje potekalo brez zapletov, so poskrbeli tudi organizatorji, ki so se na ta dogodek začeli pripravljati že pred mesecem dni. Tako so vse bojazni glede prevelike gneče, prenizkih popustov in premalo parkirnih prostorov povsem odveč.

"Na voljo bo kar 2.600 parkirnih mest. Redarji bodo poskrbeli za dodatno varnost in usmerjanje obiskovalcev," je povedala Simona Mandl, center managerka Europarka. Tudi v posameznih trgovinah bodo na ta dan okrepili kadre, tako da se bodo obiskovalci lahko brez skrbi prepustili nakupovanju.

Končno si lahko privoščite tudi dražje kose

nakupovanje božič Europark | Foto:

Ker bodo popusti segali tudi do 50 odstotkov, je Polna noč popustov izjemna priložnost, da opravimo nakup dražjih kosov, kot so oblačila dražjih blagovnih znamk, nakit in ure, tehnični in elektroizdelki, oprema za dom, športna oprema, fotografska in računalniška oprema. Znižane bodo tudi nove kolekcije, zato se moramo pripraviti, da bomo lahko kar najbolje izkoristili to edinstveno priložnost za nakup najljubše zimske jakne, dizajnerskih škornjev ali torbice.

Prodajalci zaloge prilagajajo skozi vse leto, za tak dogodek pa so se še posebej dobro pripravili. Izdelki bodo nazorno označeni s popusti.

Kar pa ne pomeni, da se moramo nakupov lotiti povsem brezglavo. Popuste izkoristite za nakup večjih in dražjih stvari, ki jih že dlje časa potrebujete oziroma si jih želite ali pa za nakup prazničnih daril.

Božič pred vrati tudi v Europarku

prazniki nakupovanje | Foto:

Za pravo praznično vzdušje bodo poskrbeli z božično okrasitvijo, kupce pa bo vse do polnoči zabaval DJ.

Čeprav je nakupovanje lahko zelo stresno in naporno, pa ne pozabimo, da gre predvsem za zabavo in neke vrste sprostitev. Tudi če ne bi našli vsega, kar ste si zaželeli, izkoristite ta večer za druženje in uživanje v dogajanju. Vrhunec večera bo tudi nagradna igra, kjer skupni nagradni sklad znaša 4500 evrov.

Ne spreglejte