Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 11. 2020,
9.04

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Medilip, d. o. o.

Foto: Gettyimages

Natisni članek

nagradna igra lepota trepalnice DERMALUXELASH advertorial

Petek, 6. 11. 2020, 9.04

2 meseca, 3 tedne

Navdihujoča zgodba Slovenke: ko je že nehala upati, je našla rešitev

Vsebino omogoča Medilip, d. o. o.

Foto: Gettyimages

Objavljamo zgodbo bralke, ki je pri 29 letih zbolela za rakom dojk. Po zdravljenju je sledilo veliko stranskih učinkov, najprej izguba las, nato še trepalnic. Preverite, kako si je danes 47-letna I. H. pomagala.

Dermalux | Foto:

Želela bi deliti svojo življenjsko zgodbo z vami, saj verjamem, da lahko s tem pomagam še komu, ki se je znašel v podobnem položaju.

Pri 29 letih sem zbolela za rakom dojk, sledila je terapija s citostatiki in hormonsko terapijo pet let. Ker je po zdravljenju sledilo veliko stranskih učinkov, sem izgubila najprej lase, nato pa še trepalnice.

Na srečo so lasje ponovno zrasli in z lasiščem nisem imela nobenih težav. Pri trepalnicah pa žal ponovne rasti ni bilo, tako da sem v tem obdobju 16 let trpela zaradi kopice težav, ki so povezane s trepalnicami.

Težko si je namreč predstavljati, kaj pomeni, če človek nima trepalnic. Naj omenim le nekaj težav, ki so bile prisotne v vsakodnevnem življenju teh 16 let:

  • onemogočeno gledanje vseh ekranov (računalnik, TV ipd.),
  • težave ob prašenju (cvetni prah, hišni prah …),
  • težave ob vetru, mrazu, soncu, vlagi,
  • oteženo pisanje, vožnja avtomobila,
  • nenehna bolečina v očeh in strah pred oslepitvijo,
  • vsakodnevna in redna uporaba vlažilnih kapljic za oči.

Dermaluxelash | Foto:

Ker 16 let nisem imela nobene trepalnice, tudi nanos umetnih ni bil mogoč. Prav tako so mi odsvetovali kirurško namestitev trepalnic zaradi možnih zapletov.

Tako je bilo moje življenje brez trepalnic popolnoma nepredstavljivo za nekoga, ki tega ni doživel. Popolnoma vsakdanja opravila ali samo sprehod, ki je za nekoga samoumeven, je zame predstavljal veliko težavo.

Po 16 letih brez trepalnic sem skorajda že obupala, saj so bile možnosti za ponovno rast nične. Ob obisku lekarne, kamor sem kot vedno šla po svoje kapljice za vlaženje, ki sem jih morala redno uporabljati, mi je prijazna farmacevtka povedala za serum DERMALUXELASH, ki se uporablja za rast trepalnic.

Sprva sem bila zelo skeptična, saj je minilo veliko časa in vsak izdelek nekaj obljublja. Po pogovoru S farmacevtko in po njenih pozitivnih izkušnjah s serumom sem se odločila poskusiti. Prepričalo me je tudi to, da je ta izdelek edini za rast trepalnic, ki se prodaja v lekarnah, da ima tudi klinično študijo, predvsem pa, da je oftalmološko varen za uporabo.

Ne morem vam z besedami opisati, kako pozitivno presenečena sem bila, ko sem že po tretjem tednu uporabe opazila, da se moje trepalnice prebujajo.

Kako do brezplačne maskare Intense Lash?

S kodo SIOLTREPKE ob nakupu seruma Dermaluxelash Special Edition za rast trepalnic prejmete brezplačno maskaro za trepalnice Intense Lash. Oba izdelka dodajte v košarico, pri vpisu kode se popust samodejno obračuna.

Danes, ko delim svojo zgodbo z vami, uporabljam DERMALUXELASH vsak večer natanko en mesec in tri dni. Z veseljem povem, da sedim na sončni terasi ob kavi, moje trepalnice pa so že namazane z maskaro.

Močno si želim, da izdelek DERMALUXELASH spoznajo vsi, ki imajo morda podobne težave, da jim čim prej pomaga, saj noben dan življenja brez trepalnic ni enak današnjemu, ko lahko uživam na sončku.

I. H. (47 let) (polno ime bralke zaradi varovanja podatkov hranimo v uredništvu)

Omejena izdaja: serum za 40-dnevni tretma

Serum Dermaluxelash praznuje svojo 10. obletnico. V ta namen so predstavili posebno izdajo seruma Dermaluxelash. V čudoviti rožnatozlati steklenički je en mililiter seruma, ki zadostuje za 40-dnevni nanos. V tem času bodo vaše trepalnice že vidno zrasle, se zgostile in privihale.

DermaluxelashPR | Foto:

Izdelki Dermaluxe Cosmetics so na voljo v spletni trgovini Dermaluxe Cosmetics, v vseh lekarnah po Sloveniji, v Maximarketu ter v prodajalnah Müller in DM. Serum za rast trepalnic Dermaluxelash Special Edition je na prodaj samo v spletni trgovini, in sicer do razprodaje zalog.

Serum Dermaluxelash za naravno rast trepalnic je izviren slovenski proizvod, narejen iz preverjenih in varnih sestavin.

Serum Dermaluxelash za rast trepalnic zagotavlja:

  • do 50 odstotkov daljše in gostejše trepalnice v 14 dneh,
  • do 100 odstotkov daljše trepalnice po končani uporabi,
  • do 100 odstotkov temnejše in
  • do 73 odstotkov bolj ukrivljene trepalnice.

 


Dermaluxelash Tjaša
Trendi Daljše in gostejše trepalnice v samo 40 dneh
Ne spreglejte