Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
4. 1. 2017,
7.53

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

krema kozmetika Lux-Factor 4D Hyaluron

Sreda, 4. 1. 2017, 7.53

6 let, 6 mesecev

Naravna krema proti gubicam, na katero prisegajo vidno pomlajene zvezdnice!

Oglasno sporočilo

Botoks je preteklost! Čeprav ta način pomlajevanja in operativni posegi zategovanja kože postajajo vedno bolj priljubljeni, pa lahko imajo tudi strah zbujajoče posledice in so vsekakor videti zelo izumetničeno. Brez skrbi, gubic in močnih izraznih črt se lahko znebite tudi na popolnoma naravno, in sicer z uporabo nove dnevne kreme, ki je navdušila tudi znane Slovenke in Hrvatice!

Krema s 100-odstotnim naravnim hialuronom

 | Foto: Kaj je skrivnost brezhibne kože Vesne Jankovič, Danice Lovenjak, Ule Furlan, Naty Rawdon Jones, Antonije Šola in številnih drugih opazno pomlajenih zvezdnic? Tudi na našem trgu se je pojavila krema proti gubicam, ki zares deluje, hkrati pa je tudi popolnoma naravna. To je dnevna krema Lux-Factor 4D Hyaluron s 100-odstotno naravno hialuronsko kislino, ki prodira pod povrhnjico in kožo v globljih plasteh vlaži od znotraj navzven. Čudežna krema, ki rezultate pokaže že po dveh tednih uporabe, vidno zmanjša izrazne in zapolni globoke gube, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Krema je primerna za vse tipe kože, v zelo kratkem času pa je popolnoma osvojila tudi številne znane Slovenke in Hrvatice, ki zaradi narave dela še več pozornosti posvečajo svojemu videzu.

Previdno pri izbiri hialurona, ki ga nanašate na svoj obraz!

 | Foto: Generični hialuron iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, niti testiran, da lahko zagotovi optimalne rezultate. K sreči se krema 4D Hyaluron proti gubam od drugih izdelkov razlikuje po tem, da vsebuje izključno 100-odstotni naravni hialuron evropskega izvora, ki je edinstvene kakovosti. Gre za dragoceno učinkovino, ki zagotavlja osupljive rezultate pri zmanjševanju gub in pomlajevanju kože. Hialuron evropskega izvora brez škodljivih stranskih učinkov dolgoročno zagotavlja videz gladke in mladostne kože ter izboljšuje njeno strukturo.

Preberite še, kaj so o "čudežni" kremi proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki prav tako NI testirana na živalih, povedale znane Slovenke in Hrvatice.

Vesna Jankovič, poslovna ženska, voditeljica in nekdanja manekenka

 | Foto: "Narava mojega dela je taka, da pogosto nosim veliko ličil, zato je pomembno, da po napornem dnevu kožo negujem samo z najbolj kakovostnimi kremami. Krema 4D s hialuronom mi zelo ustreza, ker na prijeten način kožo nahrani in jo naredi bolj čvrsto in napeto. Ljudje so opazili, da imam zelo lepo kozo, da sem videti mlajša, in me tudi vprašali, kaj uporabljam. Z veseljem sem jim priporočila kremo Lux-Factor proti gubam."

 

 

Natalija Verboten, pevka

 | Foto: "Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron zadetek v polno! Že po dveh tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča."

Danica Lovenjak, novinarka in piarovka

 | Foto: "Obožujem občutek mehke in negovane kože, zato svojo kožo hranim samo z najboljšimi sestavinami. Krema Lux-Factor popolnoma zadovolji moje visoke kriterije. Saj se vidi, kajne?"

 

 

 

 

Antonija Šola, pevka

 | Foto: "Skrivnost moje lepe in negovane kože se glasi krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron. Odlična je tudi kot podlaga za mejkap. Zahvaljujoč tej kremi so moja ličila zelo obstojna in se ne razmažejo niti med daljšimi koncerti."

 

 

Naty Rawdon Jones, model

 | Foto: "Kremo Lux-Factor 4D Hyaluron najraje uporabljam zvečer, nanesem pa jo tudi na dekolte, saj večinoma spim na boku in s kremo potem nimam tistih jutranjih 'pomečkanih' gubic. Zelo mi ustreza!"

 

 

 

Indira Levak, pevka skupine Colonia

 | Foto: "Ste že preizkusile kremo proti gubam Lux-Factor? Odlična je! Takoj ko sem jo nanesla na obraz, sem začutila, kako zateguje. Odličen občutek, moje priporočilo!"

 

 

 

 

 

 

Izbrišite gubice z obraza tudi vi!

Prav zdaj lahko naročite kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom samo na www.lux-factor.com!

Božič je že mimo, Lux-Factor pa vas še vedno obdaruje!

 | Foto:

Ne spreglejte