Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 7. 2014,
13.37

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 1. 7. 2014, 13.37

6 let, 7 mesecev

Naravna alternativa botoksu in kolagenu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Azijski lifting je eden izmed najboljših neinvazivnih in naravnih načinov, da pomladite svoj obraz in telo si podarite mlajši videz.

S starostjo vaše obrazno tkivo upočasni proizvodnjo kolagena, zaradi česar koža izgublja svojo napetost in elastičnost, s tem pa se pojavijo gubice, povešena koža in poškodbe zaradi sonca. Vaš obraz je zato videti starejši. Končno obstaja rešitev za pospešeno staranje, ki ne izboljša le teksture kože, ampak deluje tudi na drugih področjih vašega telesa. Stranskih učinkov ni, le vi ste videti lepši in mlajši!

V Centru TKM so za vas pripravili izjemno ugodno akcijo, kjer si lahko 60-minutni tretma azijskega liftinga privošči praktično vsak. Ponudba vsebuje diagnostični pregled, masažo in akupresuro obraza ter akupunkturo obraza in telesa. Kozmetična akupunktura je obrazna akupunktura in masaža, ki kožo obnovi in ji povrne mladostni videz - brez kirurških posegov, injekcij ali kemikalij. Poleg tega ima dolgotrajni učinek, saj spodbuja pretok življenjske energije (Qi) po vsem telesu in krepi delovanje notranjih organov. Tovrstno pomlajevanje ali čiščenje kože ima dolgotrajnejši učinek, saj deluje celostno na človeka, ne samo lokalno.

Tradicionalna kitajska medicina (TKM) je medicinski sistem, ki se je začel razvijati na kitajskem pred 4.000 leti. TKM se zdi zahodnemu človeku včasih nenavadna, a je popolnoma logičen, sistematičen in urejen medicinski sistem, ki je podrejen osnovnemu cilju – ohraniti in povrniti zdravje. V TKM velja načelo, da bolezen nastane zaradi porušenega ravnovesja v telesu. Ker je potemtakem notranje ravnovesje ključ do zdravja, si TKM prizadeva uravnovesiti delovanje celotnega človeškega sistema. Metode zdravljenja TKM so med drugim akupunktura, uporaba naravnih zdravil rastlinskega in mineralnega izvora, masaža tui-na z akupresuro, auriculoterapija, refleksoterapija in uporaba vakuumskih kozarcev – ventuz.

Na portalu Planet Siol.net smo pripravili neverjetno ponudbo, ki jo morate izkoristiti še pred dopustom. Privoščite si naravni lifting obraza po metodi tradicionalne kitajske medicine za samo 15,90 evra, kar je 80 odstotkov ceneje, kakor znaša njihova redna cena 80 evrov.

Ne spreglejte