Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 12. 2016,
11.06

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Zlatarna Celje

Natisni članek

advertorial Tina Maze Zlatarna Celje nagradna igra

Ponedeljek, 19. 12. 2016, 11.06

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: Podarjamo neprecenljivi nakit Tine Maze

Vsebino omogoča Zlatarna Celje

Poglejte v svet neustavljive Tine Maze. Zagotovite si najlepše darilo za letošnje praznike – nakit Zlatarne Celje s podpisom naše čudovite šampionke.

Zgodba uspeha Tine Maze je zapisana tudi v neprecenljivem nakitu Lencia iz Zlatarne Celje. Lepa, uspešna, močna, čutna, zavzeta, vztrajna in brezkompromisna: to so odlike naše največje smučarke in to je energija, ki jo izžareva kar 12 različnih kolekcij Zlatarne Celje.

Posebno darilo za posebno žensko

Ženske obožujejo nakit Tine Maze, saj je modno in vsestransko. Je pravi simbol ženskosti in je hkrati najboljši dodatek različnim modnim stajlingom. Je nakit s sporočilom in je nakit, ki ima posebno vrednost, saj nosi pečat neustavljive Tine Maze.

Zbirate lahko med kar štirinajstimi različnimi kolekcijami, ki so odraz Tininega počutja skozi leta in so nekakšen simbol njenih številnih smučarskih dosežkov.

14  elegantnih kolekcij in 14 razlogov popolnosti

Vse kolekcije Lencia Zlatarne Celje vključujejo prefinjene uhane, prstane in ogrlice. Katera bi najbolj pristajala vaši ženski?

 | Foto: Pages - najnovejša kolekcija, ki izraža novo obdobje v življenju Tine Maze. Minimalistično in elegantno. Pravi dodatek za vse priložnosti.

 

 


 | Foto: Dragon - kolekcija je poklon najbolj zmagoslavnemu obdobju Tine Maze. Odlikujejo jo asimetrične oblike, ki spominjajo na neustrašno telo zmaja. Elegantna oblika, nežne barve in prestižni kristali Swarovski tvorijo unikatni izdelek, ki bo odlična poživitev bolj elegantnemu stajlingu.

 


 | Foto: I Belive I Can Fly - svobodna kot ptica in osredotočena na pravi cilj. Takšna je ženska, ki rada nosi kolekcijo I Belive I Can Fly. Izrazita krila, preprosta oblika, močna simbolika. Odlična kombinacija tudi za dnevni stajling in poslovne priložnosti.


Clover | Foto: Clover – prefinjena eleganca se skriva v majhnih detajlih. Preprosto, a hkrati veličastno. Steklene perle Swarovski so odlična modno dopolnitev, tudi za bolj pomembne priložnosti, kot je poroka ali silvestrovanje.

 

 


 | Foto: Russian Fairy Tale – pravljična kolekcija pooseblja čarobnost Tinine karizme, ki jo je znala pokazati tudi v najtežjih okoliščinah. Zimski nakit je prava pika na i mehkim oblačilom in je pravo darilo za božične praznike.

 


 | Foto: Snow Qween -  neverjeten nakit z zelenim topazom je popolno darilo vaši sneži kraljici. Veličastni prstan je lahko odlični zaročni prstan.

 

 


 | Foto: Victory – zmagovalna kolekcija, ki nedvomno najbolj izraža Tino Maze. Prefinjen dizajn v kar dveh različicah – s kristali Swarovski v barvi neba ali malo bolj diskretnimi. Zapeljiva kolekcija za najbolj seksi trenutke v dvoje.

 


Tribe | Foto: Tribe – nežni dizajn v obliki peresa ponazarja timski duh in Tinino zmagovalno osredotočenost. Naravne oblike in preprosti dizajn – odličen dodatek za vsako priložnost.

 

 


Secret | Foto: Secret – skrivnosten, zasanjan in hkrati vznemirljiv. Nakit, s katerim bo vaša dama nedvomno takoj v središču pozornosti.

 

 

 


 | Foto: Super G – v tej kolekciji se skriva pravi športni in tekmovalni duh Tine Maze. Hitrost in spretnost. To je kolekcija za vse zmagovalke po duši.

 

 


 | Foto: Triumph – izrazit nakit, s katerim nikoli ne bo neopazna. Eleganten in samozavesten. To je za vse ženske, ki že z nakitom izražajo svojo moč in usodnost.

 


 | Foto: Deep Blue – izrazita, resna in glamurozna. To je kolekcija, s katero se lahko okitite za najbolj elegantne priložnosti. Tudi za romantičen ples v najdaljši noči leta.

 

 


 | Foto: Snow Ball – zasnežena, romantična in polna želje po najrazličnejših pustolovščinah. To je kolekcija za radovedne avanturistke in za vse ženske, ki od svojega nakita zahtevajo dodatno zgodbo. To je najuspešnejša kolekcija Tine Maze. Biseri Swarovski so nežno objeti v srebrni kovini.

 


 | Foto: Carving - predrzne in avantgarde linije utelešajo Tinino smučarsko kariero. Navdih zanjo pa predstavljata smučki, s katerima je drvela po belih strminah.

 

 

 

 

Nagradna igra je končana. Nagrajence smo obvestili po elektronski pošti. Čestitamo!

 

Ne spreglejte