Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 9. 2017,
11.28

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Torek, 19. 9. 2017, 11.28

6 let, 6 mesecev

Modni šov v Europarku

Oglasno sporočilo
Europark

Poletje se je poslovilo, hladnejši dnevi pa vabijo k menjavi garderobe. Ob tej priložnosti je Europark poskrbel za predstavitev najnovejših modnih smernic ter na modni pisti pokazal, katere kose oblačil bomo nosili letošnjo jesen in zimo.

Svetovno znani obrazi iz sveta mode

Za pravi modni šov so poskrbela zveneča imena slovenskih in tujih manekenk. V Europarku so namreč nastopile Lana Klarič, dvojčici Dea in Mia Maretić ter Lara Spajič, zmagovalka World Top Model 2016 v Milanu. Manjkal ni niti aktualni mister Slovenije Majk Peroša, ki je obiskovalcem predstavil moško modo. Dogodek je povezovala Manja Plešnar Stević, novinarka in velika modna poznavalka, za glasbeno spremljavo pa je poskrbel duet Pliš z žametnim glasom Aleksandre Ilijevski. Europarkova center menedžerka Simona Mandl, ki vsakoletne jesenske modne revije nikoli ne zamudi, je povedala: "Vedno sem rada urejena, prav tako mi služba narekuje, da moram biti v stiku z najnovejšimi trendi. Modnih revij v Europarku se zato vedno veselim, saj si takrat vzamem čas in si z navdušenjem ogledam, v katero smer se nagibajo modne smernice. Modni spektakli so zame motivacija, da se odpravim po nakupih in poskrbim, da tudi v Europarku obiskovalcem ponudimo to, kar je 'in' po vsem svetu."

Europark | Foto:

Modne zapovedi za jesen in zimo

Europarkova modna brv je s 145 stajlingi poskrbela za veliko navdiha. Manekenke in manekeni so v svojih izhodih predstavili oblačila v jesenskih odtenkih, med katerimi je prevladovala predvsem topla rdeča barva. Poleg plastenja oblačil, kar nas bo v prihajajočih hladnejših mesecih zagotovo grelo, je bilo opaziti tudi bogatenje tkanin s kamenčki in perlami, pri bolj uličnem stilu pa so se pokazali predvsem različni našitki. Ena izmed presenetljivih prevladujočih tem je bil džins, ki ga bomo letošnjo jesen kombinirali kar za celotne stajlinge.

Europark | Foto:

 

Ne spreglejte