Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 9. 2016,
8.37

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Jani Ugrin, Iztok Kurnik

Natisni članek

preobrazba fashion week Mastercard advertorial

Torek, 20. 9. 2016, 8.37

2 meseca, 1 teden

Modna preobrazba po navdihu tedna mode

Vsebino omogoča Mastercard

Foto: Jani Ugrin, Iztok Kurnik

Vsakdo kdaj pa kdaj potrebuje malce spremembe, če nam pri tej pomagajo najboljši modni in lepotni strokovnjaki, pa gre za pravo zvezdniško razvajanje. Tokrat Mastercard omogoča, da v soju žarometov zasiješ prav ti!

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana: navdušujoče modne zgodbe čakajo na vas, da jih oživite

Dogodek, na katerem se predstavijo najnovejše ideje domačih in tujih oblikovalcev, je vsekakor nekaj nepozabnega. Dvakrat letno se za vse modne navdušence v Cankarjevem domu razgrne podij, na katerem se predstavijo najprodornejši oblikovalci iz Slovenije in regije.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki bo od 22. do 24. oktobra 2016, je zagotovo modni dogodek leta, Mastercard pa pripravlja posebno presenečenje, ki bo nagrajenki ali nagrajencu omogočilo res nepozabno doživetje.

Na dogodku Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana boste spoznali najnovejše modne smernice in občudovali kreacije priznanih oblikovalcev. Foto: Iztok Kurnik | Foto: Na dogodku Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana boste spoznali najnovejše modne smernice in občudovali kreacije priznanih oblikovalcev. Foto: Iztok Kurnik

Modnih skrivnosti se naučite od najboljših strokovnjakov

Ste se že kdaj zalotili, da sanjarite o tem, kakšno bi bilo življenje v soju žarometov? In občudujete modne zvezde, ki so vedno do potankosti urejene in jim iz še tako nenavadnih kosov uspe ustvariti moden stajling? Slišati je zapleteno, a pot do takšnega videza je lahko čisto preprosta. Gotovo pa je nekaj: poznati je treba modne smernice in obvladati trike, kako na preprost način ustvariti dih jemajoč videz. Najboljši kraj, da se vse to naučite, je letošnji Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, kjer bo zbrano raznoliko in obširno modno znanje in neprecenljivi nasveti.

Tokrat vam Mastercard omogoča, da v soju žarometov zasijete tudi vi in tako ustvarite svoje neprecenljive modne spomine. Sodelujte v nagradni igri in se v stilski preobrazi z modnimi navdihi spogledujte s prve vrste.

Zasijte s pomočjo modnih in lepotnih strokovnjakov - prijavite se na preobrazbo in si privoščite večer ekstravagance. Foto: Iztok Kurnik | Foto: Zasijte s pomočjo modnih in lepotnih strokovnjakov - prijavite se na preobrazbo in si privoščite večer ekstravagance. Foto: Iztok Kurnik

Le namig, kako bo potekal vaš nepozaben dan …

Strokovnjaki za stajling bodo z oblačili iz XYZ Premium Fashion Store, frizuro in ličenjem poskrbeli za vaš navdihujoč videz, do lokacije dogodka pa se boste odpeljali v prestižnem vozilu. Modne kreacije si boste lahko na enem izmed večerov ogledali čisto iz prve vrste, pozneje pa njihove ustvarjalce spoznali tudi v živo. Vas zanima, kaj vse vas še čaka? Potem ne odlašajte s prijavo.

Utrinki zadnjega Mercedes-Benz Fashion Weeka Ljubljana:

Fotogalerija
1 / 37

Foto: Jani Ugrin in Iztok Kurnik.

Prijavite se in si privoščite večer ekstravagance!

Nagradni letak lahko izpolnite in oddate v trgovini XYZ Premium Fashion Store v nakupovalnem centru Citypark do 9. oktobra 2016.

Mastercard pa bo med vsemi sodelujočimi v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ pet posameznikov razveselil tudi s predplačniško brezstično kartico Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

 

Ne spreglejte