Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Sobota,
19. 11. 2016,
4.33

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

17

Natisni članek

Melania Trump moda trend prva dama stil modni slog modni oblikovalci Jeremy Scott

Sobota, 19. 11. 2016, 4.33

6 let, 6 mesecev

Melania Trump bo kot prva dama postavljala nove izzive oblikovalcem

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

17

Melania Trump | Foto Reuters

Foto: Reuters

Modni svet se že pripravlja na naslednjo prvo damo Melanio Trump. Zanjo se bodo potegovali mnogi oblikovalci, ki pa si najprej želijo spoznati njeno osebnost.

Tako vsaj meni eden od cenjenih ameriških oblikovalcev Jeremy Scott, ki je za revijo Vanity Fair povedal, da je bodoča prva dama Melania Trump pravi modni izziv. Predvsem ji morajo dati priložnost, je dodal.

"Dal ji bom priložnost, da se izkaže. Dobro je videti v oblačilih in dobro jih nosi, ima lepo postavo. A ne vem, ali bo ljudem to dovolj. Pri Michelle Obama na primer obožujem njeno osebnost, njena lepota je veliko več kot to, kaj počne. Melania je videti odlično, a za zdaj je še ne poznam. Amerika ne pozna Melanie."

Jeremy pravi, da morajo Melanii dati priložnost. | Foto: Getty Images Jeremy pravi, da morajo Melanii dati priložnost. Foto: Getty Images

Michelle je res izstopala s svojo osebnostjo, številni Američani jo imajo radi prav zaradi tega. Melania še ni pokazala veliko, med moževo kampanjo se je držala zase, njene oprave pa so povedale veliko.

Melania je bila med kampanjo ves čas eleganca na dveh nogah ... | Foto: Reuters Melania je bila med kampanjo ves čas eleganca na dveh nogah ... Foto: Reuters

... zato mnogi komaj čakajo, da vidijo, kaj bo nosila kot prva dama. | Foto: Getty Images ... zato mnogi komaj čakajo, da vidijo, kaj bo nosila kot prva dama. Foto: Getty Images

Melania bo Michelle dala vetra

Bodoča prva dama ima odličen okus za modo, zna izbirati prave oblikovalce in na vsakem soočenju je navdušila z izbiro. Mnogi kosi so bili zaradi nje takoj razprodani, ne glede na to, da so stali več tisoč evrov.

Boj za vstop v Belo hišo je končan, zdaj se začenja boj modnih oblikovalcev. Kdo jo bo prepričal s svojimi kreacijami in komu bo Melania najbolj zaupala? In še: kakšen bo stil žene 45. predsednika ZDA Donalda Trumpa? Lahko dobimo novo Jackie Kennedy, kdo ve.

Odlično zna nositi vse barve: od rdeče do klasične črne ... | Foto: Getty Images Odlično zna nositi vse barve: od rdeče do klasične črne ... Foto: Getty Images

... pristajata ji tudi kraljevo modra ... | Foto: Getty Images ... pristajata ji tudi kraljevo modra ... Foto: Getty Images

... in večna bela. | Foto: Getty Images ... in večna bela. Foto: Getty Images

Melania je namreč pred časom dejala, da bo njena podoba, če postane prva dama, "zelo tradicionalna, kot pri Jackie Kennedy ali Betty Ford".

Pri britanskem Mirrorju so celo zapisali, da se bodo z Melanijinim vstopom v Belo hišo stvari precej spremenile. "Njena garderoba bo glamurozno povozila Michellino."

Save

Save

Save

Ne spreglejte