Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 10. 2016,
11.28

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

moda MasterCard Mercedes-Benz teden mode

Petek, 7. 10. 2016, 11.28

6 let, 6 mesecev

Mastercard vas na MBFWLJ pelje v stilu

Oglasno sporočilo

V življenju so trenutki, za katere se želimo urediti še posebej lepo, saj bodo to najverjetneje spomini, ki bodo z nami še dolgo. Mastercard vam pri tem ponuja priložnost za preobrazbo, v kateri boste zasijali.

STAJLING STROKOVNJAKINJE JANE KOTESKE

Najnovejše modne kolekcije si je najlepše ogledati iz prve vrste, še posebej navdihujoče pa je, če se tudi sami počutimo, kot da bi ravnokar stopili z modne brvi. Da bo naš videz popoln in da bomo na ta večer res zasijali, pa bo poskrbela modna strokovnjakinja Jana Koteska, s katero smo se pogovarjali o modnih navdihih za prihajajoči #MBFWLJ.

Moda je že od nekdaj del vašega življenja. Kako ste z modo povezani tudi prek preostalih vlog?
Skrbim za stajlinge na različnih modnih dogodkih, sem modna blogerka, pri snemanju oglasov in znani slovenski nadaljevanki pa sem bila asistentka scenografa (set designer). Delala sem na slovenskem modnem portalu, kjer sem skrbela za stajlinge oz. članke, prav tako sem za drug slovenski portal delala stilske videoprispevke. V svetu mode kot model delam že 15 let, in sicer doma in v tujini. V Los Angelesu sem bila tudi asistentka modnega oblikovalca, hkrati pa pišem svoj blog o modi in interjerju.

S kakšnimi občutki vstopate v projekt modne preobrazbe, ki jo omogoča Mastercard?
Rada imam svoje delo, ker je kreativno in razgibano. Vsak dan je poseben, zato se veselim tudi sodelovanja na #MBFWLJ. Zagotovo bo zanimivo.

Kako se lahko uredimo za MBFWLJ, če v svoji garderobi nimamo kosov priznanih oblikovalcev?
Če se držimo reka "več je manj" in izberemo temne barve, predvsem črno, ne moremo zgrešiti. Črna oblekica, črne hlače in usnjena črna jakna so obvezni kosi v garderobi vsake ženske. Sama bi izbrala te večne in preverjene kose.

Je primerno, da svoj videz poudarimo z izstopajočimi kosi nakita in drugimi modnimi dodatki, ali naj pazimo, da so v ospredju predvsem oblačila?
Preveč vsega ni dobro, odločiti se moramo, kaj želimo poudariti - močen mejkap, izstopajočo pričesko, ekstravagantno obleko ali bleščeč nakit. Sama bi izbrala opazno ogrlico in preprosto obleko ali pa obleko, ki je že sama po sebi dovolj. Seveda je na koncu vse stvar osebnega stila, za katerim stoji posameznik.

Na kaj boste pri sestavljanju stajlinga za izžrebanko ali izžrebanca nagradne igre še posebej pozorni? Kako boste gradili modno kombinacijo?
Seveda bo vse odvisno od nagrajenca ali nagrajenke - od starosti, postave, tudi njegovih/njenih želja. Pomembno je tudi, da se človek v oblačilih počuti samozavestno, ne samo, da je stajling lep na pogled. Vsekakor bom izbirala med oblačili za posebno priložnost, tako da ji oz. mu eleganca ter posebni modni kosi ne uidejo. Že nestrpno čakam, da izvem, kdo bo izbranec.

Nagradna igra Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ
Nagradni letak lahko izpolnite in oddate v trgovini XYZ Premium Fashion Store v nakupovalnem središču Citypark do 9. oktobra 2016.
Mastercard bo med vsemi sodelujočimi v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ pet posameznikov razveselil tudi s predplačniško brezstično kartico Mastercard s 100 evri dobroimetja.

MASTERCARD VAS NA PRIZORIŠČE ODPELJE V STILU

Nagrajenec Mastercardove nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ bo na modno prizorišče prispel v stilu. V luksuznem vozilu Mercedes-Benz razreda E, ki je letos osvojil naziv menedžerski avto let, bo vožnja zagotovo nekaj posebnega.

Zasijte v soju žarometov in ustvarite svoje modne spomine, ki vam jih omogoča Mastercard. Sodelujte v nagradni igri in se v stilski preobrazbi z modnimi navdihi spogledujte iz prve vrste.

Fotogalerija
1 / 5

 

Ne spreglejte