Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 7. 2013,
19.05

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kate Moss lepota zvezdniki moda

Sreda, 31. 7. 2013, 19.05

8 let, 1 mesec

Lepotna pravila Kate Moss

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ko so jo pri štirinajstih odkrili, se Kate Moss še sanjalo ni, da bo naslednjih 25 let svet osupljala s svojo lepoto. Njeni lepotni nasveti zato verjetno ne bodo odveč.

Rdečilo "Običajno čez dan ne uporabljam šminke, razen ob posebnih priložnostih, čeprav menim, da rdečilo za ustnice polepša vsako oblačilo, uporabljam pa jo, če grem ven zvečer. Ko si nanesem rdečo šminko, se v trenutku počutim glamurozno. Nikoli ne uporabljam črtala za ustnice, ampak jih preprosto samo namažem, in nikoli ne uporabljam bleščila za ustnice, ker ne prenesem stvari, ki se lepijo."

Senčilo za ličnice "Vedno vem, kdaj ga potrebujem. Na kožo najprej nanesem senčilo v prahu, nato pa čez kremnega, da lička dobijo sijaj. Včasih uporabim šminko namesto senčila: ko se našminkam, grem s prsti prek ustnic, ostanek šminke nato razmažem po licih, odličen hiter trik, priznam."

Črtalo za oči "Po toliko letih si lahko narišem črto na oči, ne da bi pri tem uporabljala ogledalo. Samo potegnem veko dol, jo obrobim s svinčnikom, in to je to. Vedno uporabljam svinčnik, ker lahko napake pozneje lažje popravim, kot če bi uporabljala tuš. Pri zadimljenih očeh uporabljam debel čopič, s katerim nanesem senco na oči, jih obrobim s svinčnikom in vse skupaj malo zabrišem s čopičem."

Klešče za trepalnice "Po en par imam v vsaki torbici, brez njih se ne počutim popolna. Skrivnost obstojnega mejkapa so ukrivljene trepalnice, ki mi resnično odprejo pogled, nato pa na tone maskare."

Na plažo s kremo "Ko sem bila mlajša, nisem nikoli uporabljala kreme za sončenje, pustila sem, da me je sonce žgalo. Zdaj si tega sploh ne predstavljam več in uporabljam kremo z zaščitnim faktorjem 50. Vedno se sončim zgoraj brez, ker sovražim bele črte od modrčka."

Za res svež videz "Kadar morate biti videti popolnoma spočiti in sveži, priporočam, da umivalnik napolnite z ledom, vanj dodate na narezane kumare in obraz potopite v vodo. To je star lepotni trik, ki ga je poznala že Joan Crawford, in resnično deluje, občutek je čudovit."

Lasje "Vedno imejte oprane lase, če je treba, si jih umivajte vsak dan. Kadar dvomite v svoj videz, operite lase."

Ko vam je nekaj všeč ... "Ko vam je izdelek, ki ga uporabljate, všeč in naredi svoje, ga ne zamenjajte. Sama imam svoje najljubše izdelke vedno na zalogi."

Ne spreglejte