Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 5. 2017,
8.30

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

InTheLine hujšanje krema

Torek, 16. 5. 2017, 8.30

5 let, 7 mesecev

Ne obljubljamo vam čudežev pri hujšanju

Oglasno sporočilo
intheline

Ste naveličani praznih obljub, da boste s tem ali onim produktom shujšali veliko kilogramov v zelo kratkem času, v praksi pa ni učinka?

Se sploh zavedate, kakšno škodo delate svojemu telesu z uporabo umetnih dodatkov za hujšanje? Mi vam ne bomo obljubili čudeža, vam pa zagotavljamo vidne rezultate – in to na povsem naraven in varen način!

S kremo Intheline ne boste izgubili 20 kilogramov v dveh tednih, boste pa zanesljivo izgubili nekaj centimetrov obsega že v prvem mesecu uporabe. Rezultati so seveda različni od uporabnice do uporabnice, a prav vsaka izmed njih opazi zmanjšanje obsega na mestih, kjer uporablja kremo. O tem smo tako prepričani, da vam nudimo garancijo na zadovoljstvo!

intheline | Foto:

Kaj pravzaprav je krema Intheline?

Intheline je 100 % naravna krema za oblikovanje postave, proizvedena v Sloveniji in dermatološko testirana, da jo koža dobro prenaša. Pri njeni izdelavi so sodelovali farmacevti in strokovnjaki s področja lepotne kirurgije. Glavna aktivna sestavina kreme Intheline je 2,5 % gliciretinska kislina (izvleček golostebelnega korena), ki dokazano raztaplja podkožne maščobe. Njena učinkovitost je potrjena tudi z neodvisno znanstveno raziskavo, izvedeno na Univerzi v Padovi. Druge sestavine, kot so rhodiola, izvečki citrusov ter olja sončnic in cipres, pa delujejo podporno, za bolj gladko in napeto kožo, brez celulita.

Kdo vam lahko zagotovi, da boste zadovoljni z rezultati?

Zadovoljstvo s kremo vam zagotavlja na tisoče zadovoljnih uporabnikov in uporabnic v Sloveniji in zunaj njenih meja. Po tem slovenskem produktu je namreč vse več povpraševanja tudi v tujini, zato bo Intheline kmalu na voljo vse od Nemčije do Velike Britanije. Pravi hit za pripravo na poletje pa je krema Intheline postala tudi med slovenskimi in hrvaškimi manekenkami in modnimi blogerkami, ki se z njo že drugo leto uspešno pripravljajo na poletje. Med njimi so tudi manekenke Daša Podržaj, Patricia Peklar in Anamarija Avbelj, ki so navdušene nad rezultati kreme.

Blogerka Lucija poroča o tem, kako hitro je opazila rezultate: "Minila sta dva tedna, odkar sem pričela z uporabo kreme za hujšanje Intheline. Centimetri s pasu so se tako hitro stopili, da lahko končno oblečem tiste hlače, ki že dolgo čakajo na kupu 'ko shujšam'. Neznansko sem zadovoljna in jo bom še naprej uporabljala!" 

intheline | Foto:

Da krema zares deluje, pa vam garantiramo tudi mi! Ne obljubljamo vam, da boste z njo izgubili kilograme, vendar pa boste z redno in dosledno uporabo zagotovo izgubili neželene centimetre in to na popolnoma naraven način, brez stranskih učinkov in brez jemanja tablet ali praškov. Nobenih prehranskih dodatkov, nobene kemije, samo naravne sestavine in moč masaže. In rezultati bodo vidni že v dveh tednih.

Nova, še izboljšana formula!

Vse od njenega prihoda na tržišče, proizvajalci kreme njeno recepturo konstantno izboljšujemo. Tako je nova, še izboljšana formula Intheline za poletje 2017 že na voljo – prepoznate jo tudi po prenovljeni embalaži.

Kako deluje?

Krema Intheline deluje lokalno na podkožne maščobe, tako da z vsakim nanosom prodre v podkožje, kjer se nalagajo maščobne obloge, in pospešuje njihovo razgradnjo. Aktivna sestavina v kremi znižuje tudi ravni hormona kortizola, ki je glavni krivec za nabiranje odvečnih maščobnih zalog v podkožju in s tem ob redni uporabi tudi preprečuje njihovo nalaganje.

Kremo dvakrat dnevno s krožnimi gibi vtrete v čisto kožo na predelu pasu, bokov, stegen in zadnjice. Priporočljivo je, da kremo nanesete takoj po tuširanju, ko je koža najbolj vpojna. S krožnim nanosom pospešite cirkulacijo v koži, s čimer poskrbite, da sestavine lažje prodrejo do maščobnih celic. Takšna masaža ima tudi razstrupljevalni in protistresni učinek.

intheline | Foto:

Preizkusite novo generacijo kreme Intheline po posebni akcijski ceni! Vsaki kremi sta priložena tudi meter in koledarček za beleženje vaših rezultatov. Naročite jo na www.intheline-cosmetics.com ali nas pokličite po telefonu, na številko 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Ne spreglejte