Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
2. 12. 2016,
11.29

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Energomed

Natisni članek

lepota nega obraza kozmetika Energomed advertorial

Petek, 2. 12. 2016, 11.29

2 meseca

Kratek vodnik: kako do brezhibnega videza in počutja

Vsebino omogoča Energomed
nega ženska lepota kozmetika | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Nedvomno je pred nami obdobje, ko se bomo malce več ukvarjale s skrbjo za lep in negovan videz. Ker smo vedno na tesnem s časom, je prav, da skrb za nego telesa zaupamo strokovnjakom.

Večni lepotni trend

Lepa in negovana koža je večni lepotni trend, za mladosten videz pa je na voljo mnogo lepotnih postopkov, ki so popolnoma neinvazivni in varni, predvsem pa namenjeni temu, da lahkotno zakorakamo v nov dan.

Pa znamo poskrbeti zase tako, da žarimo vsak trenutek dneva in naš obraz odraža notranje ravnovesje in dobro počutje? Lepotnim ritualom bi se morali posvečati vsakodnevno. 

 

nega kože lepota kozmetika | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Prepogosto se zgodi, da je največ, kar zmoremo, to, da si umijemo obraz ter nanesemo nekaj vlažilne kreme in mejkap. Koža pa kar hrepeni po negi. Vsak mesec ali vsaj ob menjavi letnih časov si privoščimo temeljito obrazno nego, ki ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Kozmetičarka nam z nanosi različnih kozmetičnih preparatov kožo očisti ter ji povrne mehkobo in ravnovesje, jo nahrani ter obogati.

Za gladko in sijočo povrhnjico kože so v kozmetičnih salonih na voljo učinkoviti postopki z mikrodermoabrazijo. To je neboleč, nekirurški postopek, ki prinaša viden rezultat in takojšen učinek.

Urejeni nohti in roke

nohti roke energomed | Foto: Brezhibno urejene roke veliko povejo o osebi. Privoščite svojim rokam razkošno terapijo za nohte in profesionalno manikiro.

Manikira rok ni tako zahtevna kot pedikura, lahko pa se odločite tudi za permanentno lakiranje, ki je obstojno do tri tedne, ali pa gelirane nohte, ki so obstojni tudi od šest do osem tednov.

Manikira ni namenjena le urejanju nohtov, ampak gre za popolno sprostitev napetosti v rokah.

Skriti, pa vendar ključni

Naše noge nas cele dneve prenašajo in zaslužijo si malce razvajanja z vrhunsko pedikuro.

Prepričanje, da samo poleti potrebujemo negovane nohte na nogah, je zmotno. V jesenskem času obiskujemo različne vadbe in savne, kjer bomo veliko bolj sproščeni z urejenimi stopali.

depilaccija kože energomed | Foto: Svilnato gladka koža ne gre na počitnice

Tudi na depilacijo jeseni ne smemo pozabiti. Strokovno opravljena depilacija je bolj dolgotrajna, po njej pa imamo manj težav z vraščenimi dlačicami in različnimi vnetji, zato je za svilnato gladko polt dobro obiskati izkušene kozmetičarke.

V salonu Energomed opravljajo vse vrste depilacij s trakovi in brez ter z vrhunskimi voski.

Pri njih se je mogoče dogovoriti za brazilsko masažo, na katero prisega tudi vedno več moških.

depilaccija kože energomed | Foto: Pomoč pri novoletnih zaobljubah

Za izpolnjevanje novoletnih zaobljub so v salonu Energomed pripravili decembrsko akcijo body wrappinga. Tako boste mirneje zakorakali v januar in se znebili slabega počutja zaradi čudovitih prazničnih pojedin.

Body wrapping lahko kombinirate s samoporjavitvenimi postopki, shujševalnimi programi in drugimi tretmaji, s katerimi bo vaše počutje brezhibno.

Salon Energomed omogoča preprosto naročanje prek spleta, brez čakanja, in to kar 24 ur na dan. Izberite svojo storitev, preverite ceno in sledite navodilom.

Ne spreglejte