Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 11. 2016,
13.15

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Pivovarna Union

Natisni članek

advertorial Pivovarna Union nefiltrirano

Ponedeljek, 14. 11. 2016, 13.15

2 meseca, 1 teden

Ko se po rdeči preprogi sprehodi malo drugačna modna ikona

Vsebino omogoča Pivovarna Union
Pivovarna union

Prvič so jih opazili na oktobrskem tednu mode v Ljubljani in takoj so navdušili z dovršenim dizajnom in poudarjeno silhueto. Aplavz je bil neizogiben.

Živjo, Dizajn je unikatna preobleka, ki navdušuje in ki je prebudila zanimanje tudi najzahtevnejših kupcev. Štirje slovenski oblikovalci – Anja Šlibar, Zoran Pungerčar, Manca Flajs in Primož Zorko – so namreč oblekli najbolj zmagoviti dvojec tega poletja. Debi v javnosti so doživeli na letošnjem tednu mode v Ljubljani, ko so jim vsi prisotni namenili stoječe ovacije. Da, zavidali so jim tudi najbolj znani modni guruji.

Nefiltrirana junaka sta postala novi modni ikoni in bosta za nekaj časa predstavljala vrhunec modnih trendov.

Štirje dizajni, štiri podobe popolnosti

Pivovarna union | Foto: Vsak oblikovalec je na svoji steklenički pustil poseben pečat, svoje samosvoje podobe pa so preselili tudi na majice, nahrbtnike ter mobilna in računalniška ozadja. Zimsko sivino bodo namreč popestrile vrhunske podobe in poskrbele, da bo vaš hladilnik napolnjen s pravo mero dizajna.

Anja Šlibar je temno Nefiltrirano ovila v temno noč, posuto z zvezdami, ki obljublja nepozabne avanture.

Pivovarna union | Foto: Zoran Pungerčar je steklenico spremenil v nepogrešljiv umetniški dodatek, ki bo popestril še tako dolgočasen domač kotiček.

Svetlo Nefiltrirano je ilustratorka Manca Flajs ovila v ljubezen, Primož Zorko pa je navdih za oblikovanje poiskal v sladkobi sladu, aromi hmelja in eksploziji mehurčkov ob stiku z brbončicami, ki ustvarjajo nove svetove.

Pivovarna union | Foto:

Nefiltrirane modne ikone bodo prodajne police zasedle že v sredini novembra, Pivovarna Union pa vse ljubitelje dizajna prek svojih družbenih omrežij že nagrajuje s stilsko dovršenimi izdelki.

Ministrstvo za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"

Ne spreglejte