Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 3. 2015,
13.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

preobrazba ličila ličenje

Sreda, 25. 3. 2015, 13.16

8 let

Ko 20-letna Notranjka postane zvezda z rdeče preproge

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Predstavljamo prvo iz sklopa šestih preobrazb, ki smo jih pripravili v sodelovanju s slovensko vizažistko in stilistko Petro Fröhlich, frizerjem Benom Jagrom in fotografinjo Metko Skrt.

Ste med ogledovanjem naslovnic revij kdaj pomislili, koliko ljudi je potrebnih, da so svetovne zvezdnice na fotografijah videti tako popolno? V sklopu preobrazb, na katere so se v razpisu prijavljale naše bralke, smo izbrali šest gospodičen in gospa, ki so se prepustile ekipi profesionalcev – vizažistki, maskerki in stilistki Petri Fröhlich, frizerju Benu Jagru iz frizerske hiše Stevo ter fotografinji Metki Skrt, skupaj pa smo dokazali, da je videz dekleta z naslovnice bližje, kot si mislite.

Predstavljamo prvo med izbrankami Urško Martinčič. Urška je 20-letna študentka ekonomije iz okolice Cerknice, na natečaj pa se je prijavila zaradi nove izkušnje.

"Ne ličim se veliko, saj imam občutek, da se ne znam pravilno. Zanimivo je videti, kako te naliči profesionalka, saj šele potem vidiš, kaj vse ti lahko pristaja," je povedala Urška, ki ji bo izkušnja ostala v lepem spominu, nad svojo zvezdniško podobo pa je navdušena.

"To, da sem dekletom lahko uresničila sanje in jim dala priložnost, da zasijejo v vsej svoji lepoti, je ena najlepših izkušenj moje desetletne kariere vizažistke in maskerke," je o projektu povedala njegova pobudnica in mojstrica ličenja Petra.

Dekleta se med preobrazbo niso gledala v ogledalo, njihovi izrazi na obrazu v končnem odsevu pa so bili neprecenljivi. "Neverjetno dober občutek je, ko vidiš, kako se jim zasvetijo oči od sreče, in ko kar ne morejo verjeti, da so po končani preobrazbi to res one," je povedala Petra, ki je izbrankam dala nekaj smernic, kako najbolj izkoristiti svoje adute tudi v prihodnje.

"Svet šovbiznisa nas pogosto hoče prepričati, da nismo dovolj dobri takšni, kot smo, da imamo preveč kilogramov, premajhne ustnice, preširoka ramena, prevelike boke ali stegna … Ampak s pravimi prijemi in kančkom samozavesti je lahko vsakdo videti odlično," je dodala Petra.

Ne spreglejte