Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 11. 2018,
14.38

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

čevlji PR članek Alpina

Četrtek, 22. 11. 2018, 14.38

5 let, 5 mesecev

Klepač in Gustinčič sta ji rekla DA

Oglasno sporočilo

Priljubljena in vsestranska radijska voditelja Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič letošnjo jesen in zimo korakata v novi kolekciji modne obutve Alpina.

Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič | Foto: S svežimi modeli so v Alpini presenetili že letošnjo pomlad, jesensko-zimska kolekcija pa je v tem nizu še stopničko višje.

Prihajajo hladnejši meseci, ko bodo na mestu robustnejši podplati iz gume, ki omogočajo dober oprijem, zgornji del iz naravnega usnja pa čevlju doda šik videz, ki ga je mogoče kombinirati k sproščenim ali nekoliko resnejšim stajlingom. Da pa stopala ostanejo suha in topla, poskrbi vodoodporna membrana Alpitex.

Na drugi strani Alpina nadaljuje z brezčasno elegantno klasiko, ki je nepogrešljiva v omari vsakega moškega, ne glede na starost. Tudi KinG-a sta si med modeli za poslovne in svečane priložnosti zlahka izbrala svoj par.

V primežu vsakodnevnih obveznosti je fleksibilna in udobna obutev ključna. V ponudbi so na voljo nizki čevlji za posebne priložnosti in vsakodnevne obveznosti ter gležnjarji, ki vas bodo spremljali v mrzlih zimskih dneh.

Alpina | Foto:

Gustinčič in Klepač sta nad obutvijo Alpina več kot navdušena, kot Alpinina ambasadorja sta z veseljem podprla tudi dobrodelno akcijo Podari svoj par, v kateri je Alpina podarila 300 parov nove obutve, skupaj z dobrodelnimi posamezniki pa so zbrali kar 1550 parov tople obutve za socialno ogrožene slovenske družine. Zveza prijateljev mladine Slovenije bo poskrbela, da bo obutev prišla v prave roke še pred zimo.

Fotogalerija
1 / 6

Naročnik oglasne vsebine je Alpina.

Ne spreglejte