Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 9. 2013,
19.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Victoria Beckham David Beckham Harper Beckham Anna Wintour

Nedelja, 8. 9. 2013, 19.26

8 let

Kdo ledeno Anno Wintour spravi v smeh? Harper Beckham.

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Modno revijo Victorie Beckham sta iz prve vrste spremljala tudi njen mož David in hčerka Harper, ta je nasmejala celo ledeno damo Anno Wintour.

Nogometaševa žena in nekdanja pop zvezdnica Victoria Beckham je že s prvo modno kolekcijo utišala zlobne jezike, v prihodnjih sezonah pa dokazala, da dobro pozna ženske, njihov okus in silhueto. Nič čudnega, da je bila njena modna revija, na kateri je predstavila svojo vizijo ženske mode za pomlad in poletje 2014, ena najbolj pričakovanih na letošnjem tednu mode v New Yorku. Plisirani detajli in satovje Beckhamova ni razočarala. Predstavila je linijo, ki je strogo poslovna in mladostna obenem. Pretežno črni, sivi in beli kosi so preprosti, preseneča pa s kroji in strukturami ter spretno in domiselno vpleta detajle. Zanimiva so dvojna krila in obleke, izpod katerih pokuka plisirano podkrilo ter detajli, ki spominjajo na satovje.

Med barvami le rdeča, bordo in fuksija Pomladno in poletno razpoloženim privrženkam svoje znamke pa privošči tudi nekaj barv – v ospredju so rdeča, barva fuksije in bordo rdeča. Manekenke z lasmi, spetimi v konjski rep, so presenetile tudi z minimalnim ličenjem, ki napoveduje svežo, naravno podobo. Torbice se po Victoriini zapovedi še vedno nosijo v roki, prislonjene ob bok.

Nasmejani obrazi v prvi vrsti Modno revijo Victorie Beckham si je iz prve vrste ogledal tudi njen mož, nekdanji nogometaš David Beckham, ki je v naročju držal njunega najmlajšega otroka in edino hčerko, dobri dve leti staro Harper. Ob njima je sedela tudi Anna Wintour, ponavadi ledeno hladna urednica ameriškega Voguea, ki ob razigrani Harper ni mogla skriti svoje nežne plati.

Ne spreglejte