Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 11. 2016,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Natisni članek

Lepota advertorial odstranjevanje dlačic Philips

Ponedeljek, 7. 11. 2016, 7.00

2 meseca, 1 teden

Kdo je očaral že številne znane Slovenke?

nega ženska lepota kozmetika | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Če je odstranjevanje neželenih dlačic med vašimi rednimi lepotnimi rituali, verjetno uporabljate različne načine depilacije in si hkrati želite, da bi obstajal način za preprečitev ponovne rasti dlačic.

Vsaka ženska si želi kot svila gladko in sijočo kožo, pa tudi moški se vedno bolj navdušujejo nad tem trendom, še posebej pri poraščenosti hrbta. Odstranjevanje dlačic je ritual, ki mu praviloma namenjamo kar veliko časa.

Z različnimi brivniki, strižniki in depilatorji se hitro znebimo dlačic. Žal njihova uporaba vse prevečkrat povzroča razdraženo kožo, rdečico, vraščanje dlak in manjša vnetja. Poleg tega z depiliranjem oziroma britjem ne rešimo težave s poraščenostjo na dolgi rok – čez nekaj tednov moramo spet začeti znova.

Naveličani stalnega depiliranja? Rešitev: tehnologija utripajoče svetlobe.

philips lumea | Foto: Philips Foto: Philips

Ker smo se že naveličale nikoli dokončane zgodbe, smo se odločile za preizkus najnovejšega aparata za preprečevanje ponovne rasti dlak – odstranjevalca dlačic Lumea, ki s posebno tehnologijo utripajoče svetlobe (Intense pulsing light) zagotavlja svilnato gladko kožo tudi do osem tednov.

Philips Lumea je rešitev za vse, ki so se do zdaj pri preprečevanju ponovne rasti dlak odločali za obiske dermatologa. V dermatoloških ambulantah namreč za zdravljenje čezmerne poraščenosti uporabljalo tehnologijo, ki je podobna laserski.

Prav izjemna učinkovitost in inovativna tehnologija sta tisto, zaradi česar je Philips Lumea tako edinstven. Očaral je že številne znane Slovenke, ki prisegajo na popolno urejenost.

Kaj je tisto, zaradi česar bi priporočili uporabo aparata Philips Lumea svojim prijateljicam?

ula furlan | Foto: Ula Furlan, voditeljica in igralka: Lumea je super sopotnica, ker jo lahko uporabljaš kjerkoli, na potovanju ali doma. Urejanje se torej lahko odvija tudi v intimi lastne dnevne sobe, ob dobrem nedeljskem filmu in vrečki čipsa. Sama si odrejaš področje, ki se mu nameravaš posvetiti, pa seveda tudi trajanje in dan, ko na hitro vzpostaviš svoj kozmetični spa salon. Predvsem pa – le z nekaj tedni pridnega druženja po priporočljivem urniku si lahko zagotoviš popolnoma brezskrbno poletje in svoboden korak brez nagajanja dlačic, kar se izkaže za še posebej praktično ob nenačrtovanem šopingu ali morda nepričakovani poletni romanci. S pomočjo IPL-tehnologije, z nekaj bliski, lahko skupaj v nekaj tednih zakorakamo v svilnato gladkost. Lahko temu sploh kdo reče ne? Jaz komaj čakam, da vidim, kaj bodo prinesli prihajajoči tedni in rezultati.

 

nika veger | Foto: Kako nam lahko uporaba aparata Philips Lumea pomaga pri skrbi za lep in urejen videz?

Nika Veger, vizažistka in avtorica bloga Beautyfull Blog: Ob natrpanem vsakdanjem urniku prisegam na izdelke in lepotne pripomočke, ki svojo nalogo opravijo hitro, učinkovito in dolgotrajno. Tako lahko lepotno težavo, ki sem jo z njimi reševala, odkljukam za dlje časa in mogoče že skoraj pozabim nanjo. Več časa lahko namenim svojim dragim, hobijem ali drugim obveznostim. In Philips Lumeo štejem med takšne S.O.S lepotne pomočnike.

 

Kako se aparat Philips Lumea obnese pri uporabnicah, ki so ves čas športno aktivne, zaradi česar je malce bolj obremenjena tudi njihova koža?

fabjan erika in simona odbojka na mivki | Foto:

Simona Fabjan, odbojkarica na mivki: Sem ravno v fazi spoznavanja z Lumea aparatom, do zdaj sem opravila dva tretmaja. Prvič se srečujem s tovrstno tehnologijo, prej sem uporabljala druge načine odstranjevanja dlačic, ki pa niso bili najbolj prijazni za kožo. Koža športnic je izpostavljena vsakodnevnemu potenju, pri najinem športu še sončnim žarkom ter mivki, zato je bil po britju oziroma depilaciji včasih prisoten tudi pekoč in srbeč občutek. Po prvem in drugem tretmaju z Lumeo tovrstnih občutenj med treningom na koži nisem zaznala. Poleg tega pa ima Lumea še dodatne prednosti, saj je uporaba preprosta, popolnoma neboleča in predvsem hitra.

Erika Fabjan, odbojkarica na mivki: Aparat Philips Lumea je odlična izbira za športnice, še posebej za nas odbojkarice na mivki, ki glede na velikost samih igralnih dresov (kopalke) pokažemo precej kože, ki pa mora biti tudi primerno pripravljena, da lahko samozavestno skačemo po pesku. Super je, ker se lahko na poletno sezono s tega vidika pripravimo že toliko prej, da se potem lahko samo še bolj osredotočimo zgolj na športni del. Všeč mi je, ker ne draži kože, postopek je neboleč, hiter in časovno čedalje manj potraten. Pomembno mi je še, da je odveč tudi strah, da bi koža ob sočasni uporabi sončne kreme razvila kakšne nezaželene stranske učinke.

Sestri Simona in Erika Fabjan sta ustanoviteljici Fabjan Sisters Beach Volleyball School.

Svetloba, ki deluje na korenino

philips lumea | Foto: Philips Foto: Philips

Aparat Philips Lumea Prestige SC2009 s tehnologijo intenzivne utripajoče svetlobe IPL poskrbi za varno, preprosto in učinkovito odstranjevanje dlačic.

  • philips lumea | Foto: Philips Foto: Philips Več časa zase: Prihranimo čas in uživajmo v vedno gladki koži brez vraščenih dlačic, mozoljčkov in rdečice.
  • Udobno: Uporabljamo ga v udobju in intimi svojega doma. En tretma za noge, pazduho, bikini linijo in brčice na obrazu lahko opravimo v 20 minutah.
  • Priročno: Philips Lumea Prestige odlikuje priročna brezžična zasnova, ki deluje z vgrajeno akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo in brez ponovnega polnjenja zadostuje za najmanj 370 utripov.
  • philips lumea | Foto: Philips Foto: Philips Zanesljivo: Življenjska doba aparata brez menjave žarnice ali drugih delov zagotavlja 250 tisoč svetlobnih utripov, kar ob normalni uporabi zadošča za od 17 do 20 let brez skrbi in dodatnih stroškov.
  • Gladko: Ob pravilni uporabi zagotavlja do osem tednov svilnato gladke kože brez dlak na predelu nog, pazduh, bikini linije in na obrazu.
  • Inovativno: Tehnologija IPL z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic. Melanin oziroma rjavi pigment v dlačnih mešičkih absorbira svetlobno energijo in jo pretvori v toplotno. Dlačice tako na naraven način preidejo v fazo mirovanja in izpadejo. Rezultat je svilnato gladka koža. philips lumea | Foto: Philips Foto: Philips
  • Za prave moške: Pozabimo na britje, depilatorje in voskanje. Pri Philipsu so mislili tudi na moške, saj je aparat Philips Lumea Prestige SC2009 primeren tudi za moško poraščenost po hrbtu.
  • Opozorilo: Kože ne obsevajte dvakrat na istem mestu, saj s tem ne povečate učinkovitosti, temveč le verjetnost neželenih učinkov. Uporabo odsvetujejo neposredno po fizični aktivnosti, vroči kopeli in v primeru razdražene ali vnete kože.

Preberite še:

Vse za lepoto: s svetlobo do popolnega videza

Ne spreglejte