Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 8. 2022,
16.29

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sandali obutev poletje PR članek

Sreda, 31. 8. 2022, 16.29

1 leto, 8 mesecev

Kakšne ženske sandale izbrati za poletne počitnice?

Oglasno sporočilo

Poletje je končno tu, kar pomeni, da je čas za plažo ali bazen. Kaj pa, če nimate sandalov? Ne skrbite. Ne glede na to, ali iščete sandale, ki bi jih lahko nosili na plaži, takšne za ob bazenu ali le čim bolj trpežno možnost za vsakodnevno nošenje, izbirate lahko med številnimi možnostmi.

Eobutev_1 | Foto:

Ne pozabite, da vsi sandali niso enaki. Nekateri so primernejši za tople vremenske razmere, medtem ko se bodo drugi dobro obnesli tudi v hladnejših vremenskih razmerah. Sandali z mehkim podplatom so odlični za plaže in bazene, vendar so sicer - če v njih prebijete veliko časa in prehodite zmerne razdalje - lahko nekoliko vroči in posledično prepoteni. Če želite kaj bolj vzdržljivega, bodo sandali s trdim podplatom najbrž boljša možnost.

Ne glede na vrsto sandalov, ki jih boste izbrali, poskrbite, da bodo ti udobni in da se bodo lepo prilegali vašim stopalom.

Različne vrste ženskih sandalov

Sandali so vsestranska in udobna obutev. Na voljo so v različnih stilih, od odprtih sandalov, natikačev do japonk in zaprtih sandalov ter vsega vmes.

Odprti sandali so kot nalašč za poletno vreme, saj vašim stopalom omogočajo, da dihajo in ostanejo hladnejša. Poleg tega so vsestranski in jih lahko kombinirate z različnimi oblačili. Ne glede na to, ali iščete obutev za na plažo ali si preprosto želite obuti sandale, ko se odpravljate na sprehod, so odprti sandali odlična možnost.

Zaprti sandali ponujajo večjo oporo in poskrbijo, da so vaša stopala toplejša v hladnejšem vremenu. Idealni so tudi za bolj formalne dogodke, ali ko želite biti videti čim bolje. Zaprti sandali so lahko izdelani iz širokega nabora različnih materialov, vključno z usnjem, semišem in platnom.

Japonke so verjetno najbolj priljubljena vrsta sandalov. So kot nalašč za dan na plaži, obisk bazena ali skoraj karkoli drugega. Prav tako so odlična možnost za takrat, ko se vam preprosto ne da obuti čevljev ali ko se odpravljate nekam, kjer videz ni posebej pomemben.

Različne možnosti zapenjanja ženskih sandalov

Pri izbiri sandalov upoštevajte vrsto zapenjanja, saj je to ključnega pomena pri prilagajanju obuvala vaši nogi. Vezalke in ježki sta najpogostejši možnosti zapenjanja, na voljo pa so tudi takšni z gumbi, trakovi, zadrgami in še čim. Izbira načina zapenjanja je v veliki meri odvisna tudi od osebnega sloga. Nekatere ženske imajo raje vezalke, ker običajno ostanejo na mestu, ko nosijo sandale, medtem ko imajo druge raje ježke, ker jih je lažje sezuti in obuti. Poleg tega so lahko različna zapirala bolj ali manj udobna, odvisno od velikosti in oblike stopala posameznika.

Eobutev_2 | Foto:

Sandali – klasika v vaši poletni garderobi

Najpomembnejši kriterij izbire sandalov naj bo prileganje vašim nogam. Pri nakupu morda velja upoštevati tudi druge, bolj specifične dejavnike, kot je ujemanje z barvo sončnih očal, katerih veliko izbiro najdete na https://eobutev.si/c/dodatki/soncna-ocala.

Obuvanje sandalov ni najbolj preprosto, saj lahko zlahka zdrsnejo z vaših nog, zato je pomembno, da jih preizkusite, preden jih kupite. Prepričajte se, da se tesno prilegajo prstom na nogi in so visoki vsaj dva centimetra. Če imate široka stopala ali če nameravate k sandalom nositi nogavice, upoštevajte tudi širino sandala.

Ne pozabite - sandali imajo potencial, da popestrijo vaš poletni nabor obutve in postanejo klasika v vaši garderobi - univerzalen modni dodatek, skladen z večino oblačil.

 Naročnik oglasnega sporočila je EOBUTEV.

Ne spreglejte