Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 11. 2016,
8.28

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA

Natisni članek

advertorial smučanje MANA zimska rekreacija

Ponedeljek, 21. 11. 2016, 8.28

2 meseca

Kakšne smernice narekuje letošnja smučarska moda?

Vsebino omogoča MANA

Foto: MANA

Tudi smučarska moda ima svoje zakonitosti in trende, ki jih nikakor ne gre spregledati. Preden se odpravite po nakupih, preverite, kakšne so najnovejše modne smernice na belih strminah.

sneg zima | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ne samo udobno, vaše vijuganje po smučišču je lahko tudi modno. Pritegnite pozornost z mehkimi dizajni oblačil in pravimi dodatki, s katerimi bo smučanje letos še bolj lahkotno in sproščeno.

mana | Foto:

Za dame: opazne, športne in hkrati šik

Še vedno velja pravilo prejšnjih sezon: naj vas na smučišču opazijo! Izberite živahne barve in neenakomerne vzorce. Dovolite si malo več drznosti in se ne prepustite dolgočasni sivini.

Pri ženskah so v modi rožnati odtenki in pisani vzorci. Lahko izberete bolj kričečo barvo jakne, ki jo umirite z enobarvnimi hlačami.

Svoj stajling obvezno dopolnite s pleteno kapo, ki jo lahko krasi tudi živahen cof. Pletenine so namreč v letošnji zimski modi še vedno obvezne, zato si jih privoščite več – en kos za dnevno promenado, drugega pa za večerno raziskovanje mesta.

MANA | Foto:

Za moške: umirjena modrina in navihan športni duh

Modra, zelena, rumena – to so glavne barve, na katerih morate graditi svojo smučarsko opravo. Bodite malo športno navihani, nadenite si pleteno kapo s cofom, oblecite pulover, v katerem vas bodo opazili že od daleč.

Bolj zadržani moški se lahko prepustijo bolj umirjenim odtenkom, siva v kombinaciji z modro je pravi hit!

MANA | Foto:

 | Foto: Ne pozabite: udobje je vedno na prvem mestu

Čeprav vas pogosto zaščemi ob kakšnih neverjetnih dizajnih, pa morate ob nakupih imeti v mislih predvsem željo po udobnosti ter popolni zaščiti pred vlago, vetrom in mrazom.

Preverite, ali imajo vaša izbrana oblačila oznako W2proof, ki zagotavlja popolno brezskrbnost. Oblačila s to oznako ščitijo pred vetrom, so vodotesna in izjemno trpežna.

Smučarska oblačila z oznako W2proof lahko kupite v trgovinah MANA, kjer lahko izbirate med široko paleto smučarskih oblačil za vso družino. V njihovih prodajalnah se boste oblekli od glave do pet in kupili vse potrebno za toplo uživanje v hladnih zimskih dneh.

MANA zagotavlja prav tisto, kar iščete to zimo: udobnost in modnost.

Obiščite eno izmed njihovih trgovin in se toplo oblecite od glave do pet, hkrati pa pobrskajte tudi po Facebooku, kjer vas čaka veliko modnih nasvetov.

Prelistajte njihov katalog in izkoristite ugodne cene. Vaša letošnja zimska pustolovščina se lahko začne!

 

Ne spreglejte