Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 12. 2015,
14.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Filip Flisar brki Miha Žvižej brivnica

Torek, 8. 12. 2015, 14.07

8 let

Kako si v minuti in pol urediti brke kot Filip Flisar?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Filip Flisar predstavlja linijo voskov za oblikovanje in nego brkov, ki bodo kos tudi najbolj radikalnim in ekstremnim razmeram. Mariborski smučar pa ni edini s takšno linijo kozmetike.

Smučar Filip Flisar je poleg vrhunskih športnih rezultatov znan tudi po svojih vedno urejenih brkih. Moške in ženske že nekaj let navdušuje s svojim videzom, to je počel še veliko prej, preden so brada in brki postali modni trend.

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo slovenski brkač na trg poslal svojo linijo voskov za urejanje brkov.

"Ker ničesar ne želim delati polovičarsko, ker vedno stremim k popolnosti, sem potreboval nekaj časa, da sem našel popoln izdelek. Ko sem videl, da se fantje iz Rӕdicala ne šalijo, smo začeli razvijati moje voske," je razložil svoje sodelovanje s tem mariborskim podjetjem.

Vosek, odporen proti penini – Flisar je to preveril tudi sam Štiri mesece so testirali in izboljševali voske, na koncu pa so na trg poslali tri različne voske za vsako priložnost.

"Naredili smo tri različne trdote na isti osnovi, tako da je to čisto vse, kar potrebuješ, in mora zadovoljiti prav vsakega, od mirnih gospodov do popolnih ekstremistov. Če si s tem voskom oblikuješ brke in greš plavat, morajo biti brki po plavanju v enaki obliki," je povedal ekstremni smučar in dodal, da je pretekli konec tedna še enkrat preveril kakovost izdelka.

"Na tekmovanju v smučarskem krosu v avstrijskem Montafonu sem zasedel tretje mesto in na podelitvi nagrad smo se škropili s šampanjcem. Vosek je vse prenesel."

Koliko časa pa je potrebnega pred ogledalom, da si videti kot Filip Flisar? "Dela ni veliko, minuta in pol. Po prhanju se posušim s fenom za lase, nato pa si brke uredim z voskom. Mala malica," je pojasnil simpatični Mariborčan, ki upa, da bo dobil čim več posnemovalcev oziroma da si bodo moški upali biti drugačni.

V spodnjem videu pa si poglejte, kako je Filip Flisar videti zjutraj, ko se zbudi, in kako, ko si v minuti uredi brke.

Miha Žvižej, bradati Viking s svojim oljem Filip Flisar ni edini športnik na slovenskem trgu, ki se lahko pohvali s svojo negovalno linijo za moške. Rokometni reprezentant in član francoskega Toulousa Miha Žvižej je prav tako razvil lastno olje za brado.

Miha Žvižej, ki ga zaradi goste brade pogosto primerjajo z Vikingom, je svoje znanje združil s spletno trgovin Beardman.si in na trg poslal olje, ki ga je razvijal dlje časa. Vikinško ime nosi tudi njegovo olje. Olje Viking's Timber združuje klasiko, naravo in pristno moško noto ter z naravnimi sestavinami neguje in oblikuje moško brado.

Posebni brivnici za bradate moške Če sami niste dovolj vešči ukvarjanja z brado ali brki, pa stopite v posebni brivnici v Ljubljani ali v Novem mestu. Mič Styling, Ljubljanski brivec s sodobnim pristopom oživlja starodavno tradicijo.

V Barber room by Edis v Novem mestu poleg klasičnega britja ponujajo tudi pravo barbersko striženje in urejanje brad.

Brivski mojstri vam obljubljajo, da boste po obisku pri njih še bolj ponosni na svoje obrazno okrasje.

Ne spreglejte