Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
8. 4. 2023,
12.53

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pomlad superge športni copati moda Answear.com PR članek

Sobota, 8. 4. 2023, 12.53

1 leto

Kako poskrbeti, da boste s supergami to pomlad videti res modne?

Oglasno sporočilo
answear | Foto Answear

Foto: Answear

Ženske superge so že vrsto let obutev, ki jo lahko nosimo za različne priložnosti, v zadnjih letih pa so postale pravi modni hit. To pomlad ne bo nič drugače. Ne glede na to, ali prisegate na Converse ali na katerega od luksuznih dizajnerskih parov, omara brez superg preprosto ni popolna. Pomembno pa je, da jih znamo nositi in upoštevamo nekaj trikov, s katerimi superge preprosto prilagodimo trenutnim trendom.

Ženske superge v barvah: katera barva bo najboljša izbira?

Barve so ključne pri izbiri superg. Če želite izstopati in doseči trendovski videz, predlagamo, da se to pomlad izognete enobarvnim in se odločite za nekoliko bolj drzne, kot so kombinacije z rdečo, zeleno ali modro. Ohranite prefinjen videz in drzne superge kombinirajte z osnovnimi kosi garderobe. Če ste nekoliko bolj zadržane, se odločite za pastelne odtenke, ki so letos še posebej priljubljeni. Bela je klasika, ki nikoli ne razočara, a potem morate nekoliko bolj drzno izbrati svoja oblačila. Pestro ponudbo ženskih superg boste tudi tokrat našle na https://answear.si/k/zenske/obutev/modne-in-sportne-superge. Izbrane superge naj bodo del vašega sloga, zato izbirajte barve tako, da se bodo ujemale z vašo preostalo garderobo.

Kateri so najbolj priljubljeni vzorci in detajli na ženskih supergah?

V zadnjem času so izredno priljubljeni različni vzorci, kot so cvetlični, karo in leopardji vzorec. Pomembno je, da vzorce izberete v skladu s celotnim videzom in ne pretiravate z njimi. Resnično razliko pri vašem videzu pa naredijo detajli. Dodajte zanimive vezalke ali bleščice in svetleče elemente, ki bodo vaše superge naredili še bolj privlačne. Nekaj izstopajočih modelov superg boste to pomlad našli tudi med dizajnerskimi kosi znamk, kot so Karl Lagerfeld, Emporio Armani, Cavali ipd. Če se odločite za eno izmed pisanih različic superg, naj bodo drugi kosi vaše oprave v nevtralnih tonih, sicer vse hitro postane preveč pisano. Bež, črna, rjava ali siva so v tem primeru idealne. Bela je poleti odlična izbira, tako bodo superge še bolj zasijale.

answear | Foto: Answear Foto: Answear

Katere so najboljše kombinacije z ženskimi supergami?

Čeprav so superge vsestransko obuvalo, je ključno, da jih pravilno kombiniramo s preostalimi oblačili. Nosite jih lahko s kavbojkami, kratkimi hlačami, midi ali maxi krili. Tukaj ni dileme. Pazite pa, da ne kombinirate preveč kosov športnih oblačil, saj ste lahko hitro videti preveč neformalno. Superge nosimo tudi na posebnih dogodkih, kot so poroke in večerne zabave, v kombinaciji z oblekami ali hlačami, dober par se bo obnesel v pisarni v kombinaciji s krilom, ob koncu tedna pa v kombinaciji s kavbojkami, pleteninami ali puloverji. Da pri izbiri ne bo dilem, smo na Answear pripravili širok izbor ženskih puloverjev, kjer boste zagotovo našle popolno kombinacijo zase. Predlagamo tudi, da so hlače, ki jih izberete k supergam, krajše. Vaše superge se morajo videti, da lahko zares zasijejo. Če superge kombinirate s krilom ali elegantnimi hlačami, morajo biti vaše nogavice nevidne, zato je najbolje, da se odločite za stopalke in tako brezskrbno vstopite v prihajajočo pomlad.


Naročnik oglasnega sporočila je ANSWEAR.

Ne spreglejte