Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 1. 2014,
9.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

nega obraza kozmetika

Ponedeljek, 20. 1. 2014, 9.19

6 let, 6 mesecev

Kako pogosto h kozmetičarki za zdrav videz obraza

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kako pogosto moramo obrazu privoščiti profesionalno nego, je odvisno od tipa naše kože. Obisk lepotnega salona enkrat mesečno je nujen za tiste, ki si želijo dobro poskrbeti za svojo kožo.

Nego kože je dobro enkrat mesečno zaupati profesionalkam v kozmetičnih salonih, saj bomo tako poskrbele, da bo naša koža vedno sijoča in da bodo posledice staranja čim manj očitne. V osnovni plasti epidermisa nastajajo kožne celice, ki potrebujejo ravno en mesec, da se "premaknejo" proti površini, kjer poroženijo in se luščijo. Strokovna obrazna nega pospešuje proces luščenja kože, zaradi česar je koža bolj napeta in na videz mlajša. Poskusite vsaj štirikrat letno, ob spremembi letnih časov, obiskati kozmetičarko, sicer pa velja pravilo, da je nujen obisk kozmetičnega salona enkrat mesečno, če želimo, da bo naša koža izžarevala dobro počutje in zdravje.

Obiski kozmetičarke so odvisni tudi od tipa kože. Če imate mastno kožo, z zamašenimi porami, nagnjeno k aknam, boste kozmetičarko obiskali dvakrat tedensko, dokler ne bo koža čista. Potem boste razmik med obiski podaljševali. Pri normalni, suhi ali mešani koži pa svetujejo enkrat mesečno nego obraza.

Ob obisku salona bo kozmetičarka določila tudi, v kakšnem stanju je vaša koža. Opazovala bo izsušenost kože, rdečico, ogrce, lesk kože in ugotavljala, ali koža potrebuje več pilinga, svetlobne terapije ali mikrodermoabrazije.

Če imate visoke cilje in želite imeti najlepšo možno kožo, potem morate že zgodaj najti kar se da dobro kozmetičarko, uporabljati linijo kakovostnih kozmetičnih preparatov in pri tem biti dosledni. Nekateri imajo dober videz visoko na prioritetni lestvici vrednot, vendar ne pretiravajte, saj lahko preveč kozmetičnih tretmajev kožo tudi senzibilizira, česar si pa tudi ne želite, saj preveč občutljiva koža pomeni tudi nove težave.

Seveda pa je pogostost obiskov v salonu odvisna tudi od našega proračuna, zato vam Planet Siol.net v sodelovanju s sistemom Avantbon v sklopu Popusti ponuja pestro izbiro kakovostnih kozmetičnih neg obraza, kjer boste gotovo našli ustrezno obrazno nego za svoj tip kože.

Za prestižno nego obraza z lasersko radiofrekvenco boste tako namesto 80 evrov odšteli samo 35 evrov, lahko pa se odločite za klasično popolno nego obraza za 17,90 evra namesto za 27,10 evra.

Vsebino omogoča Planet Siol.net v sodelovanju z Avantbonom.

Ne spreglejte