Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
3. 5. 2014,
12.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

noge vadba lepota

Sobota, 3. 5. 2014, 12.59

8 let

Kaj moramo narediti za seksi noge?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Prihaja poletje in z njim minikrilca, kratke hlače in kopalke. Ali vaše noge še niso pripravljene na poletje? Izbrali smo nekaj nasvetov, s katerimi bodo vaše noge postale noge zvezdnic.

V deželo na sončni strani Alp prihaja poletje in z njim kratka, lahka oblačila, ki bodo tudi letos poleti, ko bo pritisnila prava vročina, več razkrivala kot skrivala. Ob tem ne smemo pozabiti na zapeljive in seksi noge. Da bi bile videti prav takšne, kot jih imajo hollywoodske zvezdnice, je tu nekaj koristnih nasvetov za vsak dan.

Čvrste in ravno prav seksi noge bomo najlažje dobili s tekom in vadbo. Večina žensk misli, da je dovolj, da se zaprejo v dvorano za fitnes in telovadijo, a vsaka vadba ni primerna za noge, poleg tega pa nam zaradi vsakodnevnih obveznosti zmanjkuje časa. Takšno vadbo lahko nadomestite z vadbo, ki bo vaše noge učvrstila in pripravila na poletje.

Stopite na levo nogo, jo v kolenu rahlo pokrčite, desno nogo pa dvignite s tal. Nagnite se nekoliko naprej, ne preveč, da ne padete, in skočite. Pristanite na desni nogi, z levo nogo pa sunite močno nazaj. Ponovite vsak dan tridesetkrat.

Vzemite lažje uteži in jih obesite na boke. Naredite bočni razkorak z desno nogo, levo nogo pa povsem zravnajte. V boku se nagnite naprej in položaj zadržite deset sekund. Nogi dajte skupaj in ponovite vajo v drugo smer. Ponovite vsak dan vsaj tridesetkrat.

Z zadnjico se naslonite ob steno. Noge naj bodo skupaj. Stopite na prste, kolikor lahko visoko, in zadržite pet sekund. Roke naj bodo medtem ob telesu, zravnane. Priklonite se, zadržite položaj pet sekund, medtem ko še vedno stojite na prstih. Sprostite. Vajo ponovite vsak dan vsaj dvajsetkrat.

Ulezite se na hrbet pred stolom in kolena dvignite na stol pod kotom 90 stopinj. Prekrižajte noge tako, da bo levi gleženj čim bližje desnemu kolenu. Spustite boke proti tlom in ponovite. Vajo ponovite vsak dan vsaj tridesetkrat za vsako nogo.

Stopite z nogama narazen, roke naj bodo ob telesu. Boke potisnite nazaj, rahlo počepnite, potem pa se spustite v kolenih proti tlom. Končni položaj spuščanja je, ko roke dosežejo tla. Zadržite od 10 do 15 sekund in se sunkovito poženite v skok. Sprostite roke in ponovite vajo. Vajo ponovite vsak dan vsaj dvajsetkrat.

Pa veselo na delo, poletje nas čaka!

Ne spreglejte