Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 9. 2015,
11.35

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

lepota gube staranje kozmetika advertorial

Sreda, 9. 9. 2015, 11.35

2 meseca, 1 teden

Kaj je popolni prodajni hit v ZDA?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kozmetika, ki dokazano upočasnjuje staranje in gubanje kože! AminoGenesis!

Predstavljamo vam izdelke, ki so v ZDA naredili pravo revolucijo v kozmetiki.

Zakaj bi vsako jutro od doma odšli slabe volje, ker nikakor niste zadovoljni s svojim videzom? Ne dovolite si, da bi zapadli v brezup, saj imamo rešitev, ki je navdušila že na tisoče žensk in moških po vsem svetu. Zadnje mesece je prepričala tudi številne Slovenke. Bi jo preizkusili?

Zmagovalna formula Aminogenesis je prepričala tudi strokovnjake

Izdelki AminoGenesis temeljijo na letih raziskav ameriških strokovnjakov, ki so odkrili, da je ključ do popolne nege in mladostnega videza v 17 visoko očiščenih aminokislinah naravnega rastlinskega izvora.

Brez gubic do sijočega in bolj mladostnega videza

Izdelki AminoGenesis so revolucionarni tudi zato, ker so primerni za vse vrste kož, tudi za občutljive in problematične.

Ravno zato jo priporočajo tudi številni dermatologi po vsem svetu. Izdelke AminoGenesis lahko uporabljate tako tisti, ki imate težave z mozolji, kot tudi tisti, ki se bojujete s suho in poškodovano kožo.

AminoGenesis obljublja takojšen učinek

Z izdelki AminoGenesis bo vaša koža bolj sijoča, na dotik bolj gladka in elastična. Že po nekaj dneh boste opazili prve rezultate. Gube so bodo zmanjšale, zbledele pa bodo tudi vse druge nepravilnosti: lišaji, mozolji in madeži, ki vam jih je povzročilo poletno sonce.

Moški bodo končno uživali v britju

Strokovnjaki AminoGenesis so pri razvijanju formule pomislili tudi na moške. In rezultat? Ne samo da so vsi izdelki AminoGenesis primerni tako za žensko kot za moško kožo, razvili so tudi izdelek, ki popolnoma nadomesti peno za britje.

Njihov hidratantni gel Really Really Clean je v zadnjem času postal najljubši izdelek v moški kopalnici. Ne peče, ne draži in preprečuje vnetje: po britju je koža moških, ki uporabljajo izdelke AminoGenesis, spet gladka, nežna, predvsem pa ni več razdražena in občutljiva na britje.

Proč z gubami, dobrodošla mladost!

Sanje tako postajajo resničnost. Mladostni videz je dosegljiv tudi brez skalpela in botoksa. Rešite spodnji test in ugotovite, kateri izdelek AminoGenesis je najbolj primeren za vašo kožo.

Ne spreglejte